αβραμιδης προγνωστικα

Γαλλία και Πορτογαλία…το κοινό του Bethome, κοινό του Bethome, η Γαλλία και η Πορτογαλία! Είπα να αρχίσω με τις συστάσεις, ήθελα εδώ και μέρες να σας…γνωρίσω τις δύο ομάδες που έχω ξεχωρίσει στο μυαλό μου ενόψει του Euro που αρχίζει την ερχόμενη Παρασκευή! Αφήνοντας πίσω μας λοιπόν το στείρο πρώτο μέρος του Τουρκία – Μολδαβία που δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας για over 1.5 ημίχρονο αλλά και το 1-1 της εθνικής μας με το Βέλγιο που τόσο σε επίπεδο εικόνας όσο και σε επίπεδο αποτελέσματος, στα 2-3 γκολ είχαμε καταλήξει στα προγνωστικά στοιχήματος, μας δικαίωσε απόλυτα, πάμε να ρίξουμε μια πρώτη στοιχηματική ματιά στη μεγάλη διοργάνωση που έρχεται!

Προγνωστικά EURO 2021

Το ζευγάρι που έπαιξε τελικό το 2016 με τον Έντερ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και να χαρίζει στους Ίβηρες νίκη και τίτλο, σε γαλλικό έδαφος μάλιστα, ξανασμίγει αυτό το καλοκαίρι στον 6ο όμιλο, πολλοί τον λένε και “όμιλο του θανάτου” της διοργάνωσης! Το καρέ συμπληρώνουν οι δύο οικοδέσποινες του γκρουπ, η Γερμανία θα δώσει και τα τρία ματς στο Μόναχο, η Ουγγαρία θα παίξει τα παιχνίδια του ομίλου στη Βουδαπέστη! Υπό διαφορετικές συνθήκες η έδρα θα μετρούσε πολύ περισσότερο στη…διαμόρφωση της άποψής μας, πόσω μάλλον από τη στιγμή που η “νατσιονάλ μάντσαφτ” θα είναι η μία από τις δύο ομάδες που θα έχουν αυτό το πλεονέκτημα, το σχέδιο θέλει 14.500 θεατές στην “Αλιάντς Αρένα”, δεν τη λες και καυτή την ατμόσφαιρα που περιμένουμε! Όσο για τους Μαγυάρους, είναι οι μόνοι στο τουρνουά που ετοιμάζονται να γεμίσουν το γήπεδο, η “Πούσκας Αρένα” θα έχει  100% πληρότητα, εδώ είναι η ομάδα που κάθε άλλο παρά…μας ανησυχεί!

Με την προσθήκη του Μπενζεμά η Γαλλία έχει μακράν το πληρέστερο ρόστερ στην Ευρώπη, πιθανότατα το πληρέστερο παγκοσμίως, από το πρώτο κιόλας φιλικό και το 3-0 κόντρα στους Ουαλούς φάνηκε η επίδραση του επιθετικού της Ρεάλ στο σύνολο! Τι κι αν έχασε πέναλτι, έμοιαζε να μην έλειψε μια μέρα κι ας πέρασαν 5,5 χρόνια, παρέα με Γκριζμάν και Μ’Μπαπέ τρομάζουν, 100 γκολ πέτυχαν οι τρεις τους στη σεζόν! Και να ήταν μόνο αυτοί…με Λιορίς, Βαράν, Παβάρ, Ντιγκν, Κιμπεμπέ στην άμυνα, Καντέ, Πογκμπά, Ραμπιό, Τολισό στη μεσαία γραμμή και Κομάν, Ντεμπελέ και Ζιρού να συμπληρώνουν το παζλ στην επίθεση το υλικό δείχνει αψεγάδιαστο, συνυπολογίστε και την παρουσία του ίδιου ανθρώπου, βλ. Ντιντιέ Ντεσάν, τα τελευταία 9 χρόνια στην άκρη του πάγκου και έχετε την εικόνα για τους Πρωταθλητές Κόσμου!

Δες το Euro 2021 πρόγραμμα

Όσο για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, το παζλ δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακό ακόμη και από αυτό του 2016 που θριάμβευσε! Χρόνια πάλευαν οι Πορτογάλοι να βρουν αξιόπιστο τερματοφύλακα, με το Ρουί Πατρίσιο τα κατάφεραν, στην άμυνα Γκερέιρο, Κανσέλο και Ντίας ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη, Μπρούνο Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα, Σέρτζιο Ολιβέιρα φέρνουν….απαράμιλλη ποιότητα στη μεσαία γραμμή, Αντρέ Σίλβα και Ζοάο Φέλιξ προστίθενται στον Κριστιάνο στην επίθεση! Για τον…δικό μας άνθρωπο, και προπονητή παλιότερα, Φερνάντο Σάντος δεν έχει μείνει κάτι άλλο να ειπωθεί, η πορεία του αλλά και η προσωπικότητα του μιλούν από μόνες τους! Είναι κυρίως, αλλά όχι μόνο, στην ανασταλτική τους λειτουργία που Γάλλοι και Πορτογάλοι μοιάζουν να υπερέχουν σημαντικά των Γερμανών, δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να τους συγκρίνω με τους Ούγγρους, “βλέπω” τους φιναλίστ του 2016 να κάνουν το 1-2 και να παίρνουν παρέα την πρόκριση στους “16”, στο 4.15 η απόδοση! Πάντα, ακόμη κι όταν σε συλλογικό επίπεδο δεν ήταν τόσο συνεπής, σκόραρε με την εθνική του ο Αντρέ Σίλβα, 29 γκολ με την Άιντραχτ φέτος ο 25χρονος, πολύ ελκυστική επιλογή στα μάτια μου για πρώτος σκόρερ του ομίλου, στο 25.00 φτάνει η απόδοση! Για όποιον θέλει να πάει πιο μακριά ακόμη ακόμη και ως ζευγάρι τελικού μου φαίνεται εξόχως πιθανό το Γαλλία-Πορτογαλία, μόνο εκεί συναντιούνται αν πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις, στο 19.00 η απόδοση!

Προγνωστικά Στοιχήματος

ΣΤ΄ΟΜΙΛΟΣ / ΓΑΛΛΙΑ & ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΥΑΔΑ @ 4.15

ΣΤ’ ΟΜΙΛΟΣ / ΑΝΤΡΕ ΣΙΛΒΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΟΜΙΛΟΥ @ 25.00

ΕURO 2020 / ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΕΛΙΚΟΥ ΓΑΛΛΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ @ 19.00