Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Συνεχίζεται σήμερα η 18η αγωνιστική της Α’ Νορβηγίας, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις.

Αάλεσουντ – Λίλεστρομ (31/07, 16:30): Διασυρμός άνευ προηγουμένου για την Αάλεσουντ την περασμένη εβδομάδα, που «σκορπίστηκε» με 6-0 απ’ την Μπραν. Στον αντίποδα, η Λίλεστρομ επέστρεψε στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις με το εντός έδρας 2-0 επί της Στρομσγκόντσετ. Οι ισορροπίες αλλάζουν όμως, στην έδρα της Αάλεσουντ, εκεί όπου είναι πιο δυνατή και μπορεί να κερδίσει την –τραγική εκτός έδρας- Λίλεστρομ.

Προγνωστικό: Άσσος (2.60 @Stoiximan)

Μπόντο Γκλιμτ – Τρόμσο (31/07, 19:00): Συνεχίζει να παρουσιάζεται βελτιωμένη η Μπόντο Γκλιμτ, που την περασμένη εβδομάδα πέρασε αλώβητη απ’ την έδρα της Σόγκνταλ (2-2). Ήταν η τέταρτη διαδοχική αγωνιστική που δε χάνει (2-2-0), σήμερα υποδέχεται την Τρόμσο, που εκτός έδρας έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει ζημιές. Θα ρισκάρουμε και θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: Άσσος (2.11 @Goalbet)

Χάουγκεσουντ – Σόγκνταλ (31/07, 19:00): Έχουν «ανοίξει» πολύ τα τελευταία ματς της Χάουγκεσουντ, τακτική που «πλήρωσε» ακριβά με το εκτός έδρας 6-0 απ’ τη Ρόζενμποργκ την περασμένη εβδομάδα. Την περιμένουμε πιο προσεκτική στο σημερινό ματς εναντίον της Σόγκνταλ, οποία εκτός έδρας παίζει αμυντικά. Λογική επιλογή το Under 2,5.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1.90 @Betshop)

Οντ – Μπραν (31/07, 19:00): Εδώ μάλλον οι ιστοσελίδες δεν έχουν εκτιμήσει σωστά την κατάσταση, αφού η Οντ δίνεται ως ισχυρό φαβορί κόντρα στην Μπραν. Μόλις τέσσερις πόντοι χωρίζουν τις δύο ομάδες, οι οποίες διανύουν αντίθετες διαδρομές. Η μεν Οντ προέρχεται από διαδοχικές «σφαλιάρες» σε Νορβηγία και Ευρώπη, ενώ η Μπραν θα παίξει με τη ψυχολογία στα ύψη μετά το 6-0 επί της Αάλεσουντ. Προκαλούν τα 5αρια στο «διπλό», εμείς θα επιλέξουμε το πιο λογικό Χ2.

Προγνωστικό: Χ2 (2.15 @Magicbet)

Στρομσγκόντσετ – Στάμπαεκ (31/07, 21:00): Αναμέτρηση με φαβορί τη Στρομσγκόντσετ η σημερινή, ωστόσο τα πράγματα δε θα είναι όσο εύκολα προβλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απ’ την εκτός έδρας ήττα 2-0 απ’ τη Λίλεστρομ, ενώ σημειώστε ότι η Στάμπαεκ είναι αήττητη στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος (1-2-0). Θα ρισκάρουμε με το Χ2.

Προγνωστικό: Χ2 (2.55 @Stoiximan)