italy prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Δύο στα δύο ο απολογισμός της στήλης τη χθεσινή μέρα στα προγνωστικά στοιχήματος. Η Ελλάδα σκόραρε στις Βρυξέλλες και μας πλήρωσε το καλοπληρωμένο αμφίσκορο στο παιχνίδι με το Βέλγιο (1-1). Η Γερμανία νίκησε 2-1 την Ολλανδία στον ημιτελικό του Euro U21 2021 και επιβεβαιώθηκε και σε αυτό το ματς το εκατέρωθεν σκοράρισμα. 

Οκτώ μέρες απομένουν ακόμη για την έναρξη του Euro και δε θα μπορούσα να μην κάνω ανάλυση για κάθε όμιλο ξεχωριστά. Με τον 1ο και τον 2ο θα ασχοληθώ σήμερα, πάμε να δούμε τα μακροχρόνια που ξεχώρισα. 

Στον 1ο όμιλο έχουμε Ιταλία, Τουρκία, Ελβετία και Ουαλία. Οι Ιταλοί είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά (1.60), Ελβετοί και Τούρκοι θα παλέψουν για την 2η θέση, ενώ “σφήνα” σε αυτούς τους δύο θα προσπαθήσουν να μπουν οι Ουαλοί. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω καμία εκτίμηση την Ουαλία, μπορεί να βγάζει τσαγανό και σκληράδα, μπορεί να διαθέτει στις τάξεις της τον χαφ Ράμσεϊ και τον σούπερ σταρ Γκάρεθ Μπέιλ, ωστόσο θεωρώ πως συνολικά υπολείπεται σε ποιότητα από τις υπόλοιπες τρεις και το να μην προκριθεί στα νοκ άουτ προσφέρεται σε απόδοση 1.85. 

Το δεύτερο σημείο που κράτησα από τον εν λόγω όμιλο είναι οι δύο ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη δυάδα του ομίλου. Η μία που θεωρώ σίγουρη είναι η Ιταλία. Η ομάδα του Μαντσίνι διαθέτει ένα αρκετό ταλαντούχο ρόστερ, έχει φανέλα και στα προκριματικά πραγματοποίησε δυνατές εμφανίσεις. Στην κόντρα Τουρκίας – Ελβετίας πηγαίνω με τους πιο “διψασμένους” Τούρκους που διαθέτει μια εξαιρετική “φουρνιά” ποδοσφαιριστών και έχουν μεγάλη δίψα να πραγματοποιήσουν μια αξιόλογη πορεία σε τελική φάση. Το να τερματίσουν οι δύο ομάδες στην πρώτη δυάδα του ομίλου είναι το πιο πιθανό σενάριο και προσφέρεται σε απόδοση 2.75 στην Stoiximan

Ο 2ος όμιλος απαρτίζεται απ’ το Βέλγιο, τη Δανία, τη Ρωσία και τη Φινλανδία. Κι εδώ έχουμε φαβορί για την πρώτη θέση, οι Βέλγοι έχουν τον πρώτο λόγο (1.70), ακολουθούν Δανοί και Ρώσοι, ενώ οι Φινλανδοί στην παρθενική τους συμμετοχή και με “όπλο” τον ενθουσιασμό θα προσπαθήσουν να μην αποτελέσουν τον αδύναμο κρίκο του γκρουπ. 

Το Βέλγιο βρίσκεται σε θεωρητικά βατό όμιλο, μπορεί να πετύχει ακόμη και το 3/3, ενώ το βλέπω να τερματίζει ψηλά στη διοργάνωση. Συγκαταλέγεται τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, θα έχει -λογικά- εύκολο έργο στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι και η ποιότητα του στην επίθεση μπορεί να το οδηγήσει ψηλά στο τουρνουά. Πήρα Βέλγιο να φτάσει στα ημιτελικά σε απόδοση 2.40

Από εκεί και πέρα, ο Ρομέλου Λουκάκου είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει στην επίθεση η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο 28χρονος θηριώδης φορ της Ίντερ δύσκολα μπορεί ν’ αντιμετωπιστεί απ’ τους αντίπαλους αμυντικούς και έχει καλές πιθανότητες να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο πληρώνει 7.00 και θα προστεθεί στις επιλογές μου. Πιθανό το σενάριο να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα του ομίλου το Βέλγιο με τη Δανία, αλλά το 2.15 δεν με “έψησε” ιδιαίτερα και το άφησα. 

Την τιμητική του έχουν και σήμερα τα διεθνή φιλικά παιχνίδια, δεσπόζει στο πρόγραμμα το Ισπανία – Πορτογαλία. Άκρως ενδιαφέρον και το φιλικό της Ιταλίας με την Τσεχία. Όσοι ενδιαφέρονται για χαλαρό ποντάρισμα, ας ρίξουν μια ματιά στην αριστερή στήλη με τα προγνωστικά. 

*Οι τέσσερις επιλογές προτείνονται ως μονά αποδεκτά. Πάρτε ιδέες και “κυκλώστε” ό,τι σας αρέσει.

*Αύριο ανάλυση και μακροχρόνια στοιχήματα για τον 3ο και 4ο όμιλο. 

Προγνωστικά στοιχήματος Euro

Να μην προκριθεί στα νοκ άουτ: Ουαλία (1.85 @betshop)

Να τερματίσουν στην πρώτη 2άδα του ομίλου: Ιταλία και Τουρκία (2.75 @stoiximan)

Να φτάσει στα ημιτελικά: Βέλγιο (2.40 @betshop)

Πρώτος σκόρερ Euro 2021: Ρομέλου Λουκάκου (7.00 @stoiximan)