netherlands-u21

Καλημέρα φίλοι μου. Δύο στα τρία ο χθεσινός απολογισμός της στήλης. Πέρασε εύκολα και με ένα γκολ… καβάτζα το over στο Ολλανδία – Σκωτία, οι Δανοί ισοφάρισαν τους Γερμανούς για να εμφανιστεί το goal/goal και μας τα χάλασαν οι Άγγλοι με τους Αυστριακούς, καθώς στο μεταξύ τους ματς, δεν μπήκαν ποτέ τρία γκολ.

Το καλό για τους τζογαδόρους, όταν επιλέγουν goal/goal ή over είναι ότι έχουν ελπίδες μέχρι τέλους. Ελπίζεις, ότι κάτι μπορεί να συμβεί και θα μπουν γκολ μαζεμένα. Όπως συνέβη στη στήλη, με το Αγγλία – Αυστρία. Την ώρα που ισοφάρισαν οι Δανοί, το σκορ ήταν στο 1-0. Περίμενα μια καλή κόντρα των Άγγλων ή να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι. Πιο πιθανό σενάριο ήταν το δεύτερο, καθώς οι Αυστριακοί στο δεύτερο ημίχρονο είχαν δοκάρι και στο τελευταίο δεκάλεπτο, δύο εξαιρετικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Δεν τα κατάφεραν, ώστε να αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον το φινάλε και φυσικά προχωράμε στα σημερινά παιχνίδια.

Το μενού περιλαμβάνει αρκετά παιχνίδια, πάλι με φιλικά Εθνικών ομάδων αλλά υπάρχει και το Ευρωπαϊκού πρωτάθλημα Νέων, με το οποίο θα ασχοληθεί η στήλη, στο οποίο οι αποδόσεις που συναντάμε είναι εξαιρετικές. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά EURO U21

Οι δύο ημιτελικοί είναι αυτοί που διεξάγονται σήμερα. Στο πρώτο ματς, οι Πορτογάλοι θα μονομαχήσουν με τους Ισπανούς και στο δεύτερο οι Ολλανδοί με τους Γερμανούς. Με αυτά τα δύο παιχνίδια θα ασχοληθώ σήμερα.

Οι Ισπανοί δυσκολεύθηκαν κόντρα στους Κροάτες, αλλά εν τέλει πήραν την πρόκριση. Για την ακρίβεια, έβγαλαν χαρακτήρα, καθώς οι Κροάτες τους ισοφάρισαν στα χασομέρια και έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί με γκολ, στο 110’ πήραν και πάλι το προβάδισμα και κατάφεραν να βρεθούν στα ημιτελικά.

Στην παράταση προκρίθηκαν και οι Πορτογάλοι. Κέρδισαν τους Ιταλούς σε ένα απίστευτο παιχνίδι, το οποίο έληξε 5-3, αλλά δεν ξέρω αν θα τα είχαν καταφέρει, εάν οι Ιταλοί δεν έμεναν με 10 παίκτες στο 90’.

Για να μην λέμε πολλά, δεν περιμένω πάλι ματς… πόλο. Αλλά ένα τίμιο goal/goal, μπορεί κάλλιστα να εμφανιστεί στο μεταξύ τους παιχνίδι. Τόσο οι Ισπανοί, όσο και οι Πορτογάλοι διαθέτουν ποιότητα και το να βρουν από ένα τουλάχιστον γκολ, «πληρώνει» αρκετά καλά. Για την ακρίβεια, το συναντάμε στο 1,93 στην Stoiximan και φυσικά θα το τιμήσω.

Δες το Euro 2021 πρόγραμμα

Στον δεύτερο ημιτελικό, οι Ολλανδοί θα δώσουν την μάχη τους κόντρα στους Γερμανούς. Η ψυχολογία τους είναι στα ύψη, μετά την τεράστια πρόκριση επί της Γαλλίας (συγκαταλεγόταν στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου) και τώρα θέλουν να βρεθούν στον τελικό.

Θα πάρω το ρίσκο και θα τους στηρίξω για δύο λόγους. Πρώτον γιατί διαθέτουν αρκετά καλή ομάδα και δεύτερον επειδή είδα τους Γερμανούς στο παιχνίδι με τους Δανούς, δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Τα… μικρά «πάνστερ», κόντρα στους Σκανδιναβούς χρειάστηκε να φτάσουν στα πέναλτι για να προκριθούν. Στο πρώτο ημίχρονο, είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τρόπο για να προηγηθούν. Οι Δανοί προηγήθηκαν και ισοφαρίστηκαν στο 88’ με γκολ από εκτέλεση κόρνερ.

Εκτιμώ ότι ο «άσος» σε αποδόσεις μεγαλύτερες του 2,60 έχει παικτική αξία. Το αν έρθει θα το δούμε. Σίγουρα είναι πιθανό και το ενδεχόμενο παράτασης, αλλά στο στοίχημα τζογάρεις και εγώ θα το κάνω με τον «άσο»…

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00  | ΙΣΠΑΝΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ | goal/goal | 1,93 @ Stoiximan

22:00  | ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ | 1  | 2,78 @ Stoiximan