Καλημέρα. Απόλυτη δικαίωση χθες με το Λαύριο, που όχι μόνο αντιστάθηκε στον Προμηθέα, αλλά άλωσε την Πάτρα με το εμφατικό 92-77 και έστειλε τη σειρά σε 5ο παιχνίδι. Φυσικά, οδήγησε και εμάς στο ταμείο στο στοίχημα

Από την Ελλάδα θα πάμε στη Γερμανία και την Κολωνία. Όχι για κάποιο γερμανικό παιχνίδι, αλλά για το Final 4 της Ευρωλίγκας που ξεκινά!

Μπαρτσελόνα – Μιλάνο Προγνωστικά

Η κορυφή της Ευρώπης είναι ο βασικός στόχος της ποιοτικότατης Μπαρτσελόνα. Στα ημιτελικά καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αρμάνι, την οποία νίκησε δύο φορές στην κανονική διάρκεια, με 87-71, στην Ισπανία και με 72-56, στην Ιταλία.

Από το 1992 είχε να πάει σε Final 4 το Μιλάνο και θέλει στην επανεμφάνισή του να ταράξει τα νερά. Ο Μεσίνα στον πάγκο προσφέρει εμπειρία και οι παίκτες του δεν είναι πρωτάρηδες σε τέτοιες καταστάσεις.

Μιλώντας για στοίχημα, λοιπόν, θα ποντάρουμε στην Αρμάνι. Δεν ξέρουμε αν το Μιλάνο θα κάνει την έκπληξη και θα πάρει την πρόκριση, αλλά θεωρούμε ότι θα παλέψει μέχρι τέλους και τουλάχιστον δε θα ηττηθεί με μεγάλη διαφορά από την Μπαρτσελόνα. «Διπλό» στο +7,5, στο 1,80 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

22:00 Μπαρτσελόνα – Μιλάνο | 2 (+7,5) (1,80@ Stoiximan)