eastleigh

Καλημέρα φίλοι μου. Δεν μας έκαναν το χατίρι οι φιλοξενούμενοι στη Δανία. Συγκεκριμένα, η Άαρχους και η Νόρτζελάντ. Η πρώτη είχε ευκαιρίες στην ήττα με 4-0 από την Μίντιλαντ, η δεύτερη δεν απείλησε καν την πρωταθλήτρια Μπρόντμπι. Μία κόντρα έβγαλε στο φινάλε του ματς και το τελείωμα ήταν για λύση συμβολαίου…

Το άλλο ματς ήρθε (Ράντερς – Κοπεγχάγη) ήρθε Over & goal/goal, αλλά τι να το κάνεις. Στα σημερινά παιχνίδια, κανονικά δεν θα έπρεπε να διαβάσετε καν τη στήλη, γιατί την μία επιλογή την γνωρίζετε και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασχοληθούμε και πάλι μαζί της. Πάμε λοιπόν στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Νάσιοναλ Λιγκ

Δύο φορές με απόδοση 2,20 μας πλήρωσε η αγαπημένη μας Ίστλιχ. Τόσο με το «διπλό» επί της Όλντερσοτ, όσο και με τον «άσο» στο 90’ κόντρα στην Μπόρεχαμ Γουντ. Στα επτά τελευταία της ματς, μετρά έξι νίκες και με τους 18 αυτούς βαθμούς έχει μπει σε τροχιά πλέι οφ. Αν σήμερα καταφέρει να περάσει νικηφόρα και από την έδρα της Όλντριγχαμ, τότε θα βρεθεί στην 6η θέση της βαθμολογίας και θα μπει με άλλον αέρα στην τελευταία αγωνιστική της κατηγορίας.

Η Ίστλιχ λοιπόν είναι ομάδα με εξαιρετική φόρμα και μεγάλο κίνητρο, οπότε δεν γίνεται να μην αγγίξω το «διπλό» και μάλιστα σε απόδοση 1,90. Συν τοις άλλοις, απέναντί της βρίσκεται μια ομάδα που επέστρεψε το Σάββατο στις νίκες (σε παιχνίδι… πόλο, καθώς κέρδισε με 4-3), ύστερα από επτά σερί αρνητικά αποτελέσματα (έξι ήττες και μία ισοπαλία).

Και η επόμενη επιλογή μου θα είναι από την ίδια κατηγορία, με μία ακόμη… αγαπημένη ομάδα, την Κίνγκς Λιν Τάουν. Είναι αγαπημένη γιατί στα παιχνίδια της τα γκολ μπαίνουν βροχή και στην άμυνα θα πρέπει να διαθέτει παίκτες, με περισσότερα κιλά από τα δικά μου. Με λίγη διατροφή, ένα ημίχρονο στην ομαδάρα το έβγαζα! Έχουμε και λέμε. Σε 40 παιχνίδια έχει δεχθεί 93 γκολ, ενώ μόλις σε πέντε φετινά παιχνίδια κράτησε ανέπαφη την εστία της. Δύο ματς απομένουν για να σπάσει το φράγμα των 100 γκολ. Τις δυνατότητες για να τα καταφέρει, τις έχει. Δεν τίθεται θέμα.

Σήμερα λοιπόν, υποδέχεται την Σόλιχαλ Μουρς, η οποία άργησε να ξυπνήσει. Πέντε σερί νίκες μετρά, σκαρφάλωσε στην 11η θέση, αλλά ελπίδες για άνοδο δεν έχει. Σίγουρα όμως, μπορεί να συνεχίσει στις επιτυχίες, αλλά  εγώ θα πάω με τα γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μόνο στα τελευταία τέσσερα ματς της Κινγκς Λιν Τάουν, έχουν σημειωθεί… μόλις 23 γκολ! Άλλο ένα έπρεπε να είχε μπει, για να έχει μέσο όρο έξι γκολ στο ματς. Έπος…

Το over 3,5 «πληρώνει» 2,42, ενώ δεν κρύβω ότι μου κάνουν κλικ αρκετές επιλογές στο συγκεκριμένο ματς. Όπως το να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (απόδοση 3,00), αλλά ακόμα και το οver 4,5 που δίνει 4,10.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45  | ΟΛΝΤΡΙΓΧΑΜ – ΙΣΤΛΙΧ  | 2 | 1,90 @ Stoiximan

21:45  | ΚΙΝΓΚΣ ΛΙΝ ΤΑΟΥΝ – ΣΟΛΙΧΑΛ  | over 3,5  | 2,42 @ Stoiximan