Μπρόντμπι Δανία

Είναι αμέτρητες οι φορές που σε διάφορες μορφές του τζόγου, περιμένεις. Αν δεν ξεκινήσει κάποιος με το δεξί και στην πορεία αρχίσει η κατηφόρα, τότε είσαι υποχρεωμένος να κάνεις υπομονή. Για παράδειγμα, αν δίνεις μάχη στη ρουλέτα και ο γκρουπιέρης στέλνει την μπίλια στο… Περού. Παίζεις zero διπλανά και το χέρι του έχει κολλήσει στα γειτονικά του 23 και στα ορφανά.

Περιμένεις να γυρίσει το χέρι του, μπας και δεις το αγαπημένο σου 32 κόκκινο. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που ακολουθούν το σερί που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος που ρίχνει την μπίλια. Υπάρχουν και κάποιοι που πιστεύουν τα νούμερά τους και δεν τα αλλάζουν ποτέ.

Το ίδιο συμβαίνει και στα διάφορα παιχνίδια της τράπουλας. Πόκερ, πόκα, μπλακ τζακ. Μπορεί για ένα διάστημα να σε πηγαίνει αίμα. Να έχεις πάντα το δεύτερο καλύτερο φύλλο στο πόκερ, να χάνεις με 20 ή ακόμα και 21, βλέποντας τον γκρουπιέρη να κάνει μπλακ τζακ. Και εκεί τί κάνεις; Μία από τα ίδια. Περιμένεις – αν αντέχεις – να γυρίσει το χαρτί.

Όπως φαίνεται ότι συμβαίνει στην περίπτωση της στήλης. Αφού είδα, ουκ ολίγα… έργα, αφού είδα να χάνω το απόλυτο για ένα γκολ, χθες ήρθε το δεύτερο στη σειρά ταμείο. Σα να γυρίζει το χαρτί, ένα πράγμα. Σας είχα προτείνει, over και goal/goal το Κοπεγχάγη – Μίντιλαντ και στο ημίχρονο το σκορ ήταν 2-2. Έτσι για να έχουμε και ένα γκολ καβάτζα…

Η δεύτερη επιλογή ήταν το διπλό της Μποαβίστα. Αυτό δεν ήρθε εύκολα, αλλά με ανατροπή. Το θέμα είναι ότι πέρασε με πέναλτι στο 85’ και ο Θεός να έχει καλά τον Varίστα… Μάλιστα, στην αρχή της χθεσινής μέρας το «διπλό» ξεκίνησε σε αποδόσεις, λίγο μεγαλύτερες από 2 και πριν την έναρξη του ματς είχε φτάσει στο 2,45, κάτι που δεν σας κρύβω με είχε προβληματίσει,. Γιατί το ματς είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τέλος καλό, όλα καλά και πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Δανία

«Ήθελα να ήξερα, αυτό το πρωτάθλημα το θέλει κανείς; Η Μίντιλαντ από εκεί που το κρατούσε αγκαλιά, δεν μπορεί με τίποτα να το εξασφαλίσει. Η Μπρόντμπι, έχει χάσει ευκαιρίες να προσπεράσει την πρωτοπόρο, γιατί την κρίσιμη ώρα λιποθυμά. Και μέσα σε όλα απέκτησε, έστω και λίγες ελπίδες η Κοπεγχάγη», σας έγραψα χθες στην ανάλυση του αγώνα Κοπεγχάγη – Μίντιλαντ. Και τι έγινε. Ντόρτια έφαγε στο κεφάλι η πρωτοπόρος και σήμερα απλά ελπίζω να μην λιποθυμήσει ξανά η Μπρόντμπι.

Η παράδοση δεν είναι ευνοϊκή για τους φιλοξενούμενους, αλλά εδώ μιλάμε για κατάκτηση τίτλου. Κερδίζει και βρίσκεται στην κορυφή. Μιας και αναφέρθηκα στην παράδοση, να σας πω ότι ισοπαλία στην έδρα της Άαρχους, στα ματς με την Μπρόντμπι έχει να εμφανιστεί από το 2015…

Θα τιμήσω το διπλό, το οποίο για την ώρα αντέχει σε απόδοση μεγαλύτερη του 2,00, αν και έχει ξεκινήσει η κατηφόρα. Τα ξημερώματα ήταν στο 2,25, τώρα είναι στο 2,10…

Προγνωστικά Ολλανδία

Να κάνω και λίγη πλάκα, τη μοναδική Μπρέντα που ήξερα, ήταν αυτή στη σειρά έπος Beverly Hills! Στη πορεία, έμαθα και την Μπρέντα της Ολλανδίας η οποία αγωνίζεται για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.  Έχει αντίπαλο όμως, μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είχε κάνει, αρκετά καλή πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο, ότι ο «άσος» ξεκίνησε στο 1,65 και έχει φτάσει στο 1,53…   Τόσο η Έμεν, όσο η Μπρέντα είναι ομάδες που σκοράρουν και επειδή συνδυασμός που πληρώνει δεν τον αλλάζεις, θα προτείνω goal/goal & over 2,5, που πληρώνει 1,98.

Ό,τι ακριβώς έδωσα και χθες. Ένα «διπλό» (την Μποαβίστα) και ένα g/g και over (Κοπεγχάγη). Καλημέρες…

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:00 ΑΑΡΧΟΥΣ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ | 2 @ 2,10 Stoiximan

22:00 ΕΜΕΝ – ΜΠΡΕΝΤΑ | G/G & over 2,5 @ 1,98 Stoiximan