Ινγκς Σαουθάμπτον

Συνεπής στην…αναξιοπιστία της, για μια ακόμη φορά, την Κυριακή η Μπαρσελόνα, “κατάφερε” να μείνει και μαθηματικά εκτός τίτλου μετά από την εντός έδρα ήττα από τη Θέλτα με 2-1, τι κι αν προηγήθηκε με το Λιονέλ Μέσι! Η ομάδα του Κοουδέτ κάθε άλλο παρά πτοήθηκε, έβγαλε στο χορτάρι τις αρετές που έχει επιδείξει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και χτυπώντας στο ανοιχτό γήπεδο με τον Σάντι Μίνα εκτελεστή πήρε πανάξια το τρίποντο, με χαρακτηριστική άνεση δικαιώθηκε η επιλογή μας στο +1.5 για τους φιλοξενούμενους! Στο άλλο παιχνίδι που…απασχόλησε τα προγνωστικά μας η Ρεάλ ναι μεν πήρε τη νίκη αλλά το έκανε με το μικρότερο δυνατό σκορ! Το γκολ του Νάτσο διατήρησε ζωντανές τις όποιες ελπίδες των “μερένγκες” για πρωτάθλημα αλλά προφανώς δεν έφτανε για το “διπλό” και over 2.5 στο οποίο είχαμε καταλήξει, δύσκολα θα μπορούσε να φτάσει σε αυτά τα…ύψη το σκορ, λίγες οι καλές στιγμές εκατέρωθεν! Περνάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Σαουθάμπτον – Λιντς Προγνωστικά

Με Πρέμιερ Λιγκ, τι άλλο, θα ασχοληθούμε σήμερα, κάνουμε την αρχή με την αναμέτρηση της Σαουθάμπτον με τη Λιντς , σέντρα στις 20:00 στο “Σεν Μέρις”! Σε πολύ καλό φεγγάρι και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, άρα και πίεση, οι δύο ομάδες, από διαδοχικές νίκες με το ίδιο σκορ, 3-1, κόντρα σε Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ προέρχονται οι γηπεδούχοι! Μακράν σημαντικότερη παράμετρος του παιχνιδιού η παρουσία, μετά από πάρα πολύ καιρό, 8.000 φιλάθλων στις εξέδρες, περιμένω να παίξει ρόλο στη…συμπεριφορά, τη διάθεση και την ενέργεια των ποδοσφαιριστών, ιδίως αυτών της Σαουθάμπτον!

Μπεντνάρεκ και Ρομέου είναι και πάλι διαθέσιμοι για τον Χάζενχουτλ, από πλευράς φιλοξενούμενων Κλιχ, Κοχ και Κόστα προστατεύονται από τον Μπιέλσα! Τα “παγώνια” κλείνουν τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο,  πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία εννέα παιχνίδια, με απολαυστικό ποδόσφαιρο στους ελεύθερους χώρους του δευτέρου ημιχρόνου το 4-0 στην έδρα της Μπέρνλι! Με τις δύο ομάδες απολύτως απελευθερωμένες και τα χαρίσματά τους να εντοπίζονται κυρίως στο…μεσοεπιθετικό κομμάτι περιμένω αρκετά γκολ στο ματς, τα στατιστικά έρχονται και πάλι για βοήθεια! Τα πρώτα ημίχρονα των εντός έδρας αγώνων των “αγίων” έχουν κατά μ.ο. 1.44 γκολ, αυτά των εκτός έδρας της Λιντς 1.95, το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο μοιάζει ελκυστικό, επιλέγω over 1.5 ημίχρονο, στο 2.30 η απόδοση! 

Τσέλσι – Λέστερ Προγνωστικά

Τρεις ημέρες μετά από τον…αλησμόνητο τελικό Κυπέλλου και τον ιστορικό τίτλο που κατέκτησε, η Λέστερ βρίσκει και πάλι απέναντί της απόψε την Τσέλσι, στο “Στάμφορντ Μπριτζ” αυτή τη φορά, και πάλι με φιλάθλους, ο…τελικός για την τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν! Oι πανηγυρισμοί των “αλεπούδων” για το θρίαμβο του Γουέμπλεϊ προφανώς και δε θα μπορούσαν να κρατήσουν για πολύ, το ζήτημα είναι πόσο θα κρατήσουν οι παρενέργειές τους, εξαιρετικά δύσκολο για την ομάδα του Ρότζερς να…προσγειωθεί, να συγκεντρωθεί, να εστιάσει και να ανασυνταχθεί τόσο γρήγορα! Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός έχασε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τραυματισμό τον Τζόνι Έβανς, δεν έχει εδώ και καιρό στη διάθεσή του Μπαρνς και Τζάστιν, ίσως δώσει φανέλα βασικού στο Μάντισον αντί του Ιχεανάτσο!

Από τη δική του πλευρά ο Τούχελ προκύπτει από το ρεπορτάζ αποφασισμένος για αρκετές αλλαγές, Μεντί, Ζουμά, Τσίλγουελ, Πούλισικ και Χάβερτς…πιέζουν για την ενδεκάδα, πολύ μεγαλύτερο το βάθος του ρόστερ των “μπλε”! Αν ένα πράγμα χαρακτηρίζει την…τρέχουσα έκδοση της Τσέλσι, αν ένα πράγμα χρειάζεται ο κάθε αντίπαλός της για να ανταπεξέλθει αυτό είναι η ενέργεια, περιμένω τη Λέστερ “άδεια” σε σωματικό αλλά και, ίσως κυρίως, σε πνευματικό επίπεδο, με την ήττα τους οι Λονδρέζοι προφανώς και παραμένουν σε εγρήγορση, δύσκολα θα την “πατήσουν” και δεύτερη φορά! Με τον απλό “άσο” να μη μου μοιάζει ελκυστικός επιλέγω Τσέλσι -1.00 ασιατικό, στο 2.27 η απόδοση!  

Προγνωστικά στοιχήματος

20:00 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΙΝΤΣ / OVER 1.5 ΗΜΙΧΡΟΝΟ @ 2.30

22:15 ΤΣΕΛΣΙ – ΛΕΣΤΕΡ / ΤΣΕΛΣΙ -1.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.27