Προγνωστικά Α’ Φινλανδίας: Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Φινλανδίας.

Χέλσινγκφορς – Σεϊναγιόεν (30/07, 16:00): Μακριά από τον καλό της εαυτό εξακολουθεί να βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Χέλσινγκφορς, η οποία προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες. “Καίγεται” για βαθμούς με σκοπό να απομακρυνθεί από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν έχει καθόλου εύκολο έργο κόντρα στην Σεϊναγιόεν, παρότι οι πρωταθλητές δεν εντυπωσιάζουν. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτό το σερί τους με σκοπό να ανέβουν ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Προγνωστικά: 2 (1.80 @ Stoiximan)

Κέμι Κινγκς – Βάασα (30/07, 16:00): Από το κακό στο χειρότερο εξακολουθούν να πηγαίνουν τα πράγματα για την Κέμι Κινγκς, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και εφτά αγωιστικές. Στο προηγούμενο παιχνίδι της κατάφερε να πάρει τον πρώτο της βαθμό μετά από έξι σερί ήττες. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της κόντρα στην Βάασα, η οποία βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, γεγονός που πιστοποιείται από το γεγονός πως προέρχεται από ένα σερί έξι νικών και δεν σκοπεύει να σταματήσει εδώ.

Προγνωστικά: 2 (2.51 @ Goalbet)