Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Μετά την πολύ κακή Τετάρτη, ήρθε η Πέμπτη να μας αποζημιώσει πλήρως και με το παραπάνω, με 3/3 επιλογές να δικαιώνονται, όλες σε αποδόσεις άνω του 2,00. Αλλά όπως δεν στεκόμαστε πολύ στις ήττες, το ίδιο θα πράξουμε και στις νίκες. Απλά προχωράμε, περνώντας στις σημερινές επιλογές μου για το στοίχημα.

Προχθές έγραψα πώς στην εποχή που βρισκόμαστε, το κίνητρο παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο για την επιλογή κάποιων σημείων. Αλήθεια είναι, απλά πάντα τον αμέσως επόμενο από τον πιο καθοριστικό ρόλο που έχουν τουλάχιστον οι δικές μου επιλογές και δεν είναι άλλος από την απόδοση. Π.χ. σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της Λιγκ 2 στην Αγγλία. Υπάρχουν ομάδες που παίζουν στο γήπεδό τους, απέναντι σε σαφώς υποδέεστερες αντιπάλους και προσφέρονται σε χαμηλές τιμές οι νίκες της, παρόλο που πετυχαίνουν τον στόχο τους και με ισοπαλία! Προσοχή, δεν κάνω λόγο για προσυμφωνημένο αποτέλεσμα… Απλά όταν έχω μία τιμή 1,65 στη νίκη και πάνω από 3,00 στο Χ, με τα δύο αποτελέσματα να είναι ουσιαστικά το ίδιο για μία ομάδα, πάντα θα προτιμάω τη μεγαλύτερη απόδοση!

Θα ασχοληθώ λοιπόν σήμερα με παιχνίδια της Λιγκ 2, της Νάσιοναλ Λιγκ, αλλά και με τα πλέι οφς στις μικρές κατηγορίες της Σκοτίας.

Σάουθεντ – Νιούπορτ Προγνωστικά

Η Σάουθεντ κέρδισε τα δύο τελευταία παιχνίδια της, αλλά ακόμη και έτσι υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Φιλοξενεί την Νιούπορτ η οποία θέλει ένα βαθμό για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφς για να διεκδικήσει άνοδο. Επειδή η καλύτερη ομάδα παίζει εκτός, η γηπεδούχος είναι σε σχετικά καλή κατάσταση και η φιλοξενούμενη κάνει τη δουλειά της με μία ισοπαλία, δεν έχει και κόσμο το γήπεδο, πιθανόν να βολευτούν με ένα Χ για να τελειώσουν θετικά τη σεζόν αμφότερες. Το Χ στο Σάουθεντ – Νιούπορτ στο 3,11 στην Betshop.

Κόουβ Ρέιντζερς – Ερντρι Προγνωστικά

Οι δύο ομάδες παίζουν όλη τη χρονιά στην ίδια κατηγορία, στη Λιγκ 1 της Σκοτίας και διεκδικούν άνοδο στο Τσάμπιονσιπ. Η Κόουβ Ρέιντζερς μάλιστα θα προσπαθήσει να πετύχει τρίτη άνοδο σε ισάριθμα χρόνια! Αλλά ίσως της κοστίσει το γεγονός πώς δεν τα κατάφερε απευθείας, αν και κρατούσε την τύχη στα χέρια της, ούσα πρωτοπόρος μέχρι την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, σε πέντε αγώνες, όλοι με ομάδες καλές που ήταν στην πρώτη πεντάδα, κέρδισε μόνο μία φορά και έχασε δύο. Σε αυτές τις ήττες συμπεριλαμβάνεται και μία στο γήπεδό της από τη σημερινή της αντίπαλο, μόλις μία εβδομάδα πριν! Από την άλλη μεριά η Ερντρι σε εννιά αγώνες μετά την Πρωταπριλιά έχει εφτά νίκες και έχασε μόνο από την πρωταθλήτρια Πάρτικ Θιστλ εκτός έδρας! Η φόρμα των δύο ομάδων, σε συνδυασμό με την ψυχολογία, δίνει ένα προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Απλά επειδή πρόκειται για πρώτο αγώνα και το επιτρέπει και το σετ αποδόσεων, μπορεί κάποιος να επιλέξει το διπλό και με την κάλυψη της ισοπαλίας. To διπλό της Ερντρι με DNB στο 2,55 στον Stoiximan.

Τορκί – Μπρόμλεϊ Προγνωστικά

Η Τορκί σαν να «ξύπνησε» την κατάλληλη στιγμή, αφού μετά από μία μακρά περίοδο αγωνιστικής «κοιλιάς», εκεί που ήταν πρωτοπόρος για καιρό, βρέθηκε ακόμη και εκτός πρώτης επτάδας, αλλά επανήλθε δυναμικά και είναι πάλι πρώτη! Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να πετύχει οκτώ νίκες στα εννιά τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει, έχοντας έξι νίκες στα εφτά πιο πρόσφατα που είναι αήττητη εντός. Υποδέχεται μία καλή αντίπαλο απόψε, την Μπρόμλεϊ, η οποία έχει τρεις σερί νίκες εκτός έδρας. Αλλά είναι έξι θέσεις πίσω της στο βαθμολογικό πίνακα! Και όταν έχω σε τέτοια τιμή την πρωτοπόρο, που είναι φορμαρισμένη και παίζει στο γήπεδό της, νιώθω υποχρεωμένος να την ποντάρω. Ο άσος της Τορκί στο 2,25 στην Betshop.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Σάουθεντ – Νιούπορτ Χ (3,18 @ Betshop)

17:00 Κόουβ Ρέιντζερς – Ερντρι 2 DNB (2,55 @ Stoiximan)

19:20 Τορκί – Μπρόμλεϊ 1 (2,25 @ Betshop)