sportingbet

Η 35η αγωνιστική είναι ίσως η πιο κρίσιμη στη La Liga.Αυτό το Σαββατοκύριακο αγωνίζονται οι τέσσερις ομάδες της κορυφής. Όλα τα ματς παίζουν στην Sportingbet.

Η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει στις 17:15, την Μπαρτσελόνα, η οποία μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι στο -2! Οι «μερέγχες», το βράδυ της Κυριακής και γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, θα παίξουν κόντρα στη Σεβίλλη, η οποία καραδοκεί για να επανέλθει δυναμικά στην υπόθεση τίτλου.

Στο «Camp Nou» θέλει αν συνεχίσει το ντεμαράζ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που έχει ξεκινήσει η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν μπορεί μέχρι και τα μέσα της σεζόν να μην θεωρούταν υποψήφια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία, ωστόσο με νίκη θα βρίσκεται στο +1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη στην έδρα των Καταλανών, σε παιχνίδι πρωταθλήματος από τον Φεβρουάριο του 2006! Έκτοτε, οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν δέκα φορές. Άλλα τέσσερα ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.
Μόλις τρεις νίκες για το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε στα οκτώ τελευταία μακριά από το «Wanda Metropolitano». Συγκεκριμένα, η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε από Αθλέτικ Μπιλμπάο και Σεβίλλη, ενώ ήρθε ισόπαλη στα γήπεδα των Λεβάντε, Χετάφε και Μπέτις. Με Έλτσε, Βιγιαρεάλ και Γρανάδα πανηγύρισαν τους τρεις βαθμούς της νίκης οι «ροχιμπλάνκος».

Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε εντός έδρας. Οι «μπλαουγκράνα» προηγήθηκαν μάλιστα με τον Μέσι στο 23’, ξεκινώντας ιδανικά τον αγώνα, ωστόσο τα γκολ των Ματσίς στο 63’ και Χόρχε Μολίνα στο 79’ έφεραν την ανατροπή.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αποτελεί τη δεύτερη πιο… αγαπημένη ομάδα του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σταρ έχει σημειώσει στην καριέρα του 32 γκολ κόντρα στους «ροχιμπλάνκος», επίδοση που αποτελεί την δεύτερη καλύτερη μετά τα 38 κόντρα στη Σεβίλλη.

Δες τις αποδόσεις! |21+

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι. * Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις