arsenal-villareal

Καλημέρα φίλοι, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πού πότε θα την δω. Τρεις εβδομάδες συμπληρώθηκαν, από τότε που ξεκίνησα τη συνεργασία μου με το Bethome και η χθεσινή αποτέλεσε την χειρότερη επικοινωνία μας. Δεν πέτυχα, ούτε βαλσαμωμένο ελέφαντα.  Τραγωδία, αλλά πρέπει να σπάσουμε τη γκίνια και να φύγει το κακό το μάτι, που έλεγε και μια ψυχή στον Φερεντίνο, σε ένα από τα viral βίντεο στο Youtube…

Τα έχει αυτά το στοίχημα και ο τζόγος γενικότερα και πιστέψτε τα έχω ζήσει αρκετές φορές στη ζωή μου. Υπάρχουν στιγμές που θα συμβούν απίστευτα πράγματα που θα πεις το κλασικό: «δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά». Όπως για παράδειγμα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα. Μιάμιση επίθεση έκανε η ομάδα της Τρίπολης, δύο γκολ έβαλε. Και οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, παρά το γεγονός ότι ισοφάρισαν γρήγορα δύο φορές, μετά πέταξαν… χαρταετό. Μετά το 2-2 είχαν σχεδόν ένα ημίχρονο για να βάλουν το πολυπόθητο γκολ. Και η καλύτερή τους στιγμή, ήταν στο 90’, όταν ο Σανκαρέ, ο μοναδικός παίκτης που σε όσα ματς τον έχω δει, δεν θυμάμαι να έχει κάνει σπριντ, βρέθηκε φάτσα με το τέρμα και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Καλά για την επιλογή Μπόλονι, να βγάλει τον Μακέντα και να παίζει η ομάδα του με σέντρες, δεν χρειάζεται κάποιος να πει πολλά… Πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος Μπουντεσλίγκα

Το απόγευμα θα… πεταχτώ μέχρι το Βερολίνο και στην αναμέτρηση της Χέρτα με την Φράιμπουργκ. Μάχη για την παραμονή οι γηπεδούχοι, αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι. Η Χέρτα λοιπόν, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά έχει δύο ματς λιγότερα απ’ όλες τις ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία. Αν κερδίσει σήμερα θα προσπεράσει τη Κολωνία και θα πιάσει τις Μπίλεφελντ και Βέρντερ. Πριν από ένα μήνα, δεν έδιναν και πολλές πιθανότητες για σωτηρία της συγκεκριμένης ομάδας, αλλά στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μετρά μία νίκη και τρεις σερί ισοπαλίες. Η Φράιμπουργκ στα ίδια ματς κέρδισε μόνο την καταδικασμένη Σάλκε και έχει δύο ήττες και μια ισοπαλία. Δεν λέω και με ισοπαλία, ζωντανή μένει η Χέρτα, αλλά με νίκη πραγματοποιεί αποφασιστικής σημασίας βήμα. Και τον «άσο» τον βρήκα πάνω από 2,00.

Προγνωστικά Γιουρόπα Λικ

Τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ είναι αγγλική υπόθεση. Ο τελικός του Γιουρόπα; Την μία θέση η Μάντσεστερ την έχει καπαρώσει, μετά το 6-2 του πρώτου αγώνα. Τώρα αν χάσει με 4-0 από τη Ρόμα, τί να πω. Το άλλο εισιτήριο είναι ανοιχτό και για να γίνει το 4/4 των Άγγλων, πρέπει η Άρσεναλ να αποκλείσει την Βιγιαρεάλ. Ματσάρα με τους Ισπανούς να θέλουν φυσικά να σπάσουν την αγγλική τετράδα. Θα πάω με τους Άγγλους, γιατί εκτιμώ ότι θα υπάρχει εμφύλιος και στο Γιουρόπα Λιγκ. Η πρόκριση της Άρσεναλ, πληρώνει 2,15.

Επίσης στο συγκεκριμένο ματς, σε fun bet θα πάω και με όβερ 4,5 κάρτες, που δίνει 1,87. Ο Σλοβένος που σφυρίζει τον ημιτελικό είναι καρτάκιας. Είχε έρθει και στα μέρη μας, στις αρχές του χρόνου για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-2. Και είχε δώσει επτά καρτούλες…

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30 ΧΕΡΤΑ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ  | 1  | 2,07 @ Stoiximan

22:00  ΑΡΣΕΝΑΛ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ | πρόκριση Άρσεναλ | 2,15 @ Stoiximan