torino-parma

Καλή εβδομάδα φίλοι του Bethome.gr και καλό… καφέ που λέει και ένας συνάδελφος. Ανοίγουν ξανά εστιατόρια και καφετέριες, οπότε προβλέπω να παίρνουν φωτιά τα κινητά. Εκεί που θα πίνετε freddo cappuccino και η σύντροφός σας θα σας αναλύει τα μελλοντικά σχέδια, εσείς θα ρίχνετε κλεφτές ματιές σε αυτά που έχετε ποντάρει…

Είμαι βέβαιος ότι το έχετε κάνει και θα το ξανακάνετε. Εδώ ένας μικρός θεούλης, έβλεπε την εξέλιξη αγώνα από κινητό σε θεατρική παράσταση. Δεν θα το κάνει σε καφετέρια ή εστιατόριο; Ξέφυγα και πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, όπου τρία παιχνίδια παρουσιάζουν ενδιαφέρον και το μόνο ανησυχητικό είναι, ότι θα πέσει πάνω τους, όλη η Ευρώπη. Αναφέρομαι φυσικά στο Τορίνο – Πάρμα, στο Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ και στο Σεβίλλη – Μπιλμπάο.

Προγνωστικά Στοιχήματος Ιταλία

Στην Ιταλία lλοιπόν, η Τορίνο παλεύει για την παραμονή και με νίκη θα πάρει βαθιά ανάσα. Υποδέχεται την Πάρμα, η οποία αφενός έχει υποβιβαστεί, αφετέρου είναι η χαρά του ποδοσφαίρου. Έξι σερί όβερ, τα πέντε μάλιστα είναι και όβερ 3,5 (!), ενώ μετρά μία νίκη στα τελευταία 24 παιχνίδια της!!! Να ξυπνήσει σήμερα και κάνει τη ζημιά στη Τορίνο, το θεωρώ δύσκολο. Ο «άσος» στο 1,60 είναι συμπαθητικός, αλλά εγώ θα ρισκάρω περισσότερο και θα προτιμήσω  το 1,90 που δίνει το όβερ, σε συνδυασμό με goal/goal. Συνδυασμός που έχει εμφανιστεί στα ματς της Πάρμα, 11 φορές στα τελευταία 12 παιχνίδια της…

Προγνωστικά Στοιχήματος Αγγλία

Στο Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ, ουσιαστικό ενδιαφέρον έχουν μόνο οι φιλοξενούμενοι, Η Μπέρνλι και πόντο να μην πάρει στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια, κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει στην κατηγορία. Η Γουέστ Χάμ από την πλευρά της παλεύει για την Ευρώπη, ενώ έχει και ελπίδες για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συν τοις άλλοις, οι γηπεδούχοι έχουν συμπληρώσει οκτώ ματς χωρίς νίκη στην έδρα τους (πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες). Θα στηρίξω το «διπλό» γιατί το 2,48 που πληρώνει, είναι εξαιρετικό, αν αναλογιστούμε την… κάψα που έχουν οι φιλοξενούμενοι για τρίποντο. 

Στο Σεβίλλη – Μπιλμπάο θα πήγαινα στον «άσο», αλλά στην Ισπανία, έχουμε συχνά κηδείες. Οπότε, λέω να το αποφύγω…

Στα χθεσινά είχαμε κλασικά εικονογραφημένα. Κοινώς ένα στα δύο.  Δικαίωση με Βιγιαρεάλ, η οποία κέρδισε την Χετάφε, απογοήτευση με την Μπρόντμπι. Ομάδα που θέλει πρωτάθλημα και ενώ ξεκινά με το δεξί (0-1 με έξυπνη κομπίνα στο κόρνερ) στη συνέχεια κατέρρευσε. Ισοφαρίστηκε και εκεί που ήλπιζα, ότι θα μπει δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, με το σκορ στο 1-1, η κυρία έμεινε στα αποδυτήρια. Δύο γκολ δέχθηκε στο διάστημα 45’ – 50’ και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Κάτι πήγε να κάνει στη συνέχεια. Παρά το γεγονός ότι έχασε και πέναλτι, μείωσε σε 3-2 και εκεί που λες, μακάρι να δούμε ιστορική ανατροπή, δέχεται και το τέταρτο γκολ, για να δέσει το γλυκό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45  ΤΟΡΙΝΟ – ΠΑΡΜΑ | Οver 2,5 & G/G | 1,90 @ Bet365

22:00  ΜΠΕΡΝΛΙ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ  | 2 |  2,48 @ Stoiximan