old-trafford

Mία επιστροφή και μία…καταστροφή, ευτυχώς όχι δική μας αλλά της Παρί Σεν Ζερμέν, επεφύλασσε η χθεσινή μονομαχία των πρωταθλητών Γαλλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι, το 1-0 της ομάδας του Ποτσετίνο στο πρώτο ημίχρονο ήταν ακριβώς το σενάριο που περιμέναμε για να διατηρήσουμε πιθανότητες και στις δύο επιλογές μας! Το τυχερό γκολ του Ντε Μπρόινε στο δεύτερο μέρος άλλαξε τις ισορροπίες του ματς, λίγο αργότερα ήρθε και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάχρεζ, κάπως έτσι “κλείδωσαν” τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο! Έχοντας φτάσει στο void για το over 3.00 ασιατικό περιμέναμε πλέον ένα ακόμη γκολ για το απόλυτο, η αποβολή του Γκέιγ “έκλεισε” τους γηπεδούχους, το 2-1 για τους “πολίτες” ‘έμεινε μέχρι το τέλος, σε κάθε περίπτωση απολύτως θετικό το πρόσημο σε ένα πολύ “στριφνό” στοιχηματικά παιχνίδι!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρόμα Προγνωστικά

Με Γιουρόπα Λιγκ, προφανώς, θα ασχοληθούμε σήμερα, κάνουμε την αρχή από το “Ολντ Τράφορντ”, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Ρόμα! Μεγάλη πρόκληση και, απολύτως εύλογα, ξεκάθαρος στόχος για τον Σόλσκιερ και τους ποδοσφαιριστές του ο πρώτος τίτλος από το 2017, οι τέσσερις χαμένοι ημιτελικοί με το Νορβηγό τεχνικό στην άκρη του πάγκου περισσότερο πεισμώνουν, στα δικά μου μάτια, παρά βαραίνουν ψυχολογικά τους “κόκκινους διαβόλους”!

Στο παιχνίδι κόντρα στη Λιντς, 0-0 στο “Έλαντ Ρόουντ” και 24 εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς ήττα, τόσο σε επίπεδο επιλογών όσο και σε επίπεδο προσέγγισης και έντασης ήταν απολύτως ξεκάθαρο ότι το focus είχε ήδη γίνει στο αποψινό, απολύτως αποφασισμένους έως και αγριεμένους περιμένω τους γηπεδούχους! Με μοναδική απουσία τον Μαρσιάλ, τον Πογκμπά σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό, τον Γκρίνγουντ επιτέλους και ουσιαστικό, τους Ράσφορντ και Φερνάντες στα γνωστά τους στάνταρντς και τον Καβάνι χρυσή εφεδρεία δε βλέπω πως οι “τζιαλορόσι” θα καταφέρουν να αντισταθούν, έδειξαν χτυπητές ανασταλτικές αδυναμίες και κόντρα στον χαμηλότερης ποιότητας Άγιαξ!

Το ότι η ομάδα του Φονσέκα δεν πλήρωσε αυτές ακριβώς τις αδυναμίες με αποκλεισμό μάλλον στον παράγοντα τύχη θα πρέπει να το αποδώσουμε, όποιος έχει εικόνα από τις ιταλοολλανδικές αναμετρήσεις δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει, 4.42 τα χgoals για τον Αίαντα, 1.62 για τους Ρωμαίους συνολικά στα 2 ματς! Ο Κριστάντε παίζει στόπερ αλλά δεν είναι, λείπει και ο Μαντσίνι απόψε, στη θέση του ο “πρώην” της Γιουνάιτεντ Σμόλινγκ, αν ήταν υψηλού επιπέδου δε θα ήταν “πρώην”! Ο Τζέκο μάλλον “βολεύει” τους Λίντελεφ και Μαγκουάιρ, μέσα από στατικές φάσεις περισσότερο αν απειλήσει η Ρόμα, πιο επικίνδυνος από πλευράς φιλοξενούμενων φαντάζει ο Σπινατσόλα αλλά δε φτάνει!

Περιμένω νίκη με πάνω από ένα γκολ διαφορά για τους Άγγλους , επιλέγω Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -1.25 ασιατικό, στο 2.18 η απόδοση στην Stoiximan!

Βιγιαρεάλ – Άρσεναλ Προγνωστικά

Στο “Εστάντιο ντε λα Θεράμικα” στήνεται το σκηνικό του έτερου ημιτελικού, η Βιγιαρεάλ του μετρ της διοργάνωσης Ουνάι Έμερι υποδέχεται τον…προηγούμενο προπονητικό σταθμό του Βάσκου, η  Άρσεναλ τώρα πια πορεύεται με Αρτέτα!

Στο τελευταίο παιχνίδι της Πριμέρα το “κίτρινο υποβρύχιο” ζόρισε για τα καλά την Μπαρσελόνα, προηγήθηκε μόνο και μόνο για να δει τους “μπλαουγκράνα” να ανατρέπουν πολύ γρήγορα τα πράγματα αλλά κάθε άλλο παρά πτοήθηκε! Παρά το ότι έμεινε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με 10 λόγω της αποβολής του Τριγκέρος η Βιγιαρεάλ δεν συμβιβάστηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού με τη…μοίρα της, προφανώς και κινδύνευσε να δεχθεί και τρίτο γκολ αλλά είχε και εκείνη τις στιγμές της, πολύ γενναία και άκρως ανταγωνιστική εμφάνιση κόντρα στο Μέσι και την παρέα του! Προφανώς και η κουβέντα για τους Ισπανούς περιστρέφεται γύρω από το Ζεράρ Μορένο, με 26 γκολ και 8 ασίστ συνολικά στη σεζόν αλλάζει στάτους στην καριέρα του, ημιβασικός και στη “φούρια ρόχα” πλέον, δύσκολα θα τον περιορίσουν Χόλντινγκ και Μάρι, προσθέστε τον εκρηκτικό Τσουκουέζε και τον κυνικό Αλκάθερ και έχετε την εικόνα!

Από πλευράς Άρσεναλ, χλωμή στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Έβερτον, όλο το βάρος στο Γιουρόπα για να παίξει του χρόνου Τσάμπιονς Λιγκ, είναι οι επιστροφές που φτιάχνουν το κλίμα! Λακαζέτ και Ομπαμεγιάνγκ κυρίως, αλλά και Νταβίντ Λουίς με Τίρνεϊ είναι διαθέσιμοι, από τους τέσσερις ο Γάλλος είναι που προβάλλει ως φαβορί ακόμη και για την ενδεκάδα!

Με γραμμή υποστήριξης του σέντερ φορ τους “ασυγκράτητους” πιτσιρικάδες Σάκα και Σμιθ Ρόου και τον ανεβασμένο Πεπέ προφανώς έχουν και οι “κανονιέρηδες” την κλάση να γίνουν επικίνδυνοι, περιμένω σκοράρισμα εκατέρωθεν και επιλέγω over 2.5, στο 2.05!    

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. – ΡΟΜΑ | ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. -1.25 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2,18

22:00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ | OVER 2.5 @ 2.05