Μπεσίκτας ποδόσφαιρο

Όουεν Ντέιλ κύριοι, ο οποίος χθες μετατράπηκε σε… Μάικλ Όουεν! Δεν τον ήξερα, τον έμαθα και δύσκολα θα τον ξεχάσω. Επιθετικός και δεξί χαφ, γεννηθείς το 1998, που για πρώτη φορά στην καριέρα του έβαλε δύο γκολ. Αγωνίζεται στην Κρου, με την οποία στα τελευταία 22 ματς είχε σκοράρει τρεις φορές. Και στο 23ο , αποφάσισε να κάνει παιχνίδι για μεταγραφή…

Τέσσερα ματς σας πρότεινα από τις μικρές κατηγορίας της Αγγλίας, με συνολική απόδοση κοντά στο 10 και μέχρι το 96’ (!) είχα το απόλυτο στα προγνωστικά στοιχήματος. Η Νιούπορτ κέρδισε για πλάκα, η Χάλιφαξ και η Λίνκολν πήραν το τρίποντο και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ντέιλ μας έστειλε για… tea time που λένε και στο νησί. Στο 96’ σε μια φάση με τρεις σέντρες, που οι αμυντικοί της Τσάρλτον δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα εκτός γηπέδου (τα στιγμιότυπα του ματς υπάρχουν στο Youtube) και να καθαρίσουν τη φάση. Για να είμαι δίκαιος και τα δύο γκολ που έβαλε ο νεαρός επιθετικός, ήταν γκολάρες, αλλά στο στοίχημα δεν μας ενδιαφέρει το θέαμα.

Αυτά έχει η ζωή, το έργο το έχω και το έχετε δει αρκετές φορές και πάμε να δούμε τί θα δούμε, σήμερα. Λίγες επιλογές υπάρχουν και φυσικά το ματς που θα συγκεντρώσει τα πονταρίσματα ολόκληρου του κόσμου, είναι ο ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα σε Παρί και Σίτι. Εδώ στο Bethome θα διαβάσετε τα πάντα για το συγκεκριμένο ματς, αλλά όπως και χθες στον άλλο ημιτελικό, ανάμεσα στην Ρεάλ και την Τσέλσι, δεν βλέπω κάτι που να μου κάνει κλικ.

Προγνωστικά Στοιχήματος Τουρκία

Πράγμα που σημαίνει, ότι θα κινηθώ σε άλλα μονοπάτια και θα ασχοληθώ με δύο ματς στην Τουρκία. Έχουμε και λέμε. Η πρωτοπόρος Μπεσίκτας αγωνίζεται στην δύσκολη έδρα της Ρίζεσπορ. Και λέω δύσκολη, γιατί οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις τρεις ήττες στο γήπεδο τους, σε 17 παιχνίδια (7-7-3 ο απολογισμός τους). Οι «αετοί» φυσικά και θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και παρά το γεγονός ότι η Ρίζεσπορ χάνει δύσκολα εντός έδρας, θα πάμε με το «διπλό».

Προσθέστε, ότι η Μπεσίκτας στο συγκεκριμένο γήπεδο έχει και εξαιρετική παράδοση με πέντε σερί «διπλά» και έχει να ηττηθεί σε ματς πρωταθλήματος από το 2005! Σαν να παίζει σπίτι της…

Το δεύτερο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθώ, είναι το Γαλατά – Κόνιασπορ. Οι γηπεδούχοι έπεσαν στην 3η θέση, γιατί στην έδρα τους τα έκαναν σαλάτα, συμπληρώνοντας τέσσερα ματς χωρίς νίκη! Συγκεκριμένα μετρούν τρεις ισοπαλίες και μία ήττα και κόντρα σε μια ομάδα που συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, έχουν την δυνατότητα να επιστρέψουν στα εντός έδρας τρίποντα. Ο «άσος» στο 1,50 δεν είναι συμπαθητικός για τα γούστα μου και θα ρισκάρω. Και «άσος» και over 2,5, σε απόδοση 2,25.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:30 ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2 @ 1,75 Stoiximan

20:30 ΓΑΛΑΤΑ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ 1 και over 2,5 @ 2,25 Bwin