charlton-crewe

Όταν στο κουπόνι, υπάρχουν οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, ποιος ασχολείται με το Ρεάλ – Τσέλσι! Καλή η πλάκα, αλλά ειλικρινά δεν βλέπω κάτι στο συγκεκριμένο ματς, οπότε θα το προσπεράσω και θα ασχοληθώ με τις ομάδες που παίζουν ασταμάτητα και μας προσφέρουν συγκινήσεις, όλη την χρονιά.

Ειδικά αν κάποιος έχει ποντάρει στις… Αγγλίες over, ξέρει ότι ελπίδα υπάρχει, ακόμα και αν το ματς είναι 0-0 στο 80’. Αυτή είναι η μαγεία των συγκεκριμένων κατηγοριών. Φέτος, οι αγαπημένες μας ομάδες δεν στάθηκαν στο ύψος τους και δεν είναι τυχαίο ότι υπήρχαν αποδόσεις σε over και goal/goal, πολύ μεγάλες για τα δεδομένα των ομάδων.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι Άγγλοι και σήμερα το… μενού έχει αρκετά εξ αναβολής παιχνίδια. Υπό νορμάλ συνθήκες θα σας πρότεινα όβερ ή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αλλά εδώ που βρισκόμαστε, ποντάρω πάντα στο κίνητρο. Είτε είναι Πρέμιερ Λιγκ, είτε τοπικά πρωταθλήματα στο νησί.

Τέσσερα ματσάκια θα σας προτείνω και ότι θέλετε επιλέγετε. Αν πιάσουμε το απόλυτο, η συνολική απόδοση αγγίζει το 10. Δεν νομίζω ότι είναι άσχημη. Αφήνουμε τα πολλά λόγια και προχωράμε στο ψητό.

Προγνωστικά Στοιχήματος Aγγλία

Πρώτη μάχη με δεύτερη κατηγορία Αγγλίας. Η Νιούπορτ κατάφερε από εκεί που ήταν σίγουρη για τα πλεί οφ να μπλέξει. Έμπλεξε γιατί στα επτά τελευταία της ματς, πανηγύρισε νίκη μία φορά, ακριβώς πριν μία εβδομάδα, ενώ έχουν και τρεις ισοπαλίες. Θεωρητικά, το ευτύχημα για αυτούς είναι ότι υποδέχονται μία ομάδα, που αγνοεί τη νίκη σε επτά σερί ματς, μετρά τέσσερις σερί ήττες , ενώ στα πέντε από αυτά δεν σκόραρε! Στο 1,65 ο «άσος».  

Δεύτερη μάχη στο Τσάρλτον – Κρου για την Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την είσοδο στα πλέι οφ και απέχουν δύο βαθμούς από την 6η θέση. Το καλό με την Τσάρλτον είναι ότι έχει δύο ματς λιγότερα, το ένα είναι το σημερινό και αντιμετωπίζει μια ομάδα, που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με μία νίκη στα πέντε τελευταία της ματς. Συν τοις άλλοις, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν άλλες βλέψεις στη σεζόν. O «άσος» στο 1,70.

Τρίτη μάχη στην ίδια κατηγορία και στην αναμέτρηση της Σριούσμπερι με τη Λίνκολν. Οι γηπεδούχοι αδιάφοροι και με έδρα που μόνο φόβητρο δεν την λες. Στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια, ο απολογισμός της είναι μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Λίνκολν βρίσκεται μέσα στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ και έχει και μια μικρή διαφορά (τεσσάρων πόντων) από τους διώκτες της. Με νίκη σήμερα, εξασφαλίζεται σε μεγάλο βαθμό. Στα δύο τελευταία της εκτός έδρας ματς κέρδισε με 1-0 και ελπίζω να τριτώσει το καλό, για να πιάσουμε το 2,20 που δίνει το «διπλό».

Τελευταία μάχη στη Νάσιοναλ Λιγκ και θα πάμε με τη νίκη της Χάλιφαξ, κόντρα στην  Γουόκινγκ. Στόχος της πρώτης είναι η εξασφάλιση μιας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ και με το πρόσωπο που έχει δείξει, είναι στόχος εφικτός. Η ήττα στο τελευταίο της ματς, έβαλε φρένο σε ένα σερί τεσσάρων νικών. Η Γουόκινγκ βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Για την ακρίβεια ο απολογισμός της είναι τραγικός. Μία ισοπαλία και επτά ήττες, στα τελευταία οκτώ παιχνίδια…

Στα χθεσινά, ανοίχτηκα κιόλας με τη Μίλαν, αλλά επειδή είδα το ματς, δεν ήταν για 3-0. Αφήστε που το  2-0 ξεκινά από φάουλ που δεν δίνει ο ρέφερι, παρόλο που το είδε στο var! Οι φιλοξενούμενοι από το 15’ είχαν την υπεροχή, αλλά προσπαθούσαν να μπουν με την μπάλα στα δίχτυα. Αμυντικά, είχαν θέματα και ο Κορέα τους έκανε πλάκα. Ευτυχώς η Σοσιεδάδ μας δικαίωσε, με το «διπλό» στην Εϊμπάρ…

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:30 | ΝΙΟΥΠΟΡΤ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ | 1  | 1,65 @ Stoiximan

21:00 | ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΚΡΟΥ | 1  | 1,70 @ Stoiximan

21:00 | ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΛΙΝΚΟΛΝ | 2  |  2,20 @ Bwin

21:00 | ΧΑΛΙΦΑΞ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ | 1  | 1.70 @ Stoiximan