Μπαρτσελόνα ποδόσφαιρο

Είναι φορές, καθόλου λίγες, αυτός μοιάζει να είναι ο κανόνας, που μια στιγμή αρκεί για να αλλάξει τελείως η εξέλιξη, η μορφή η ίδια ενός αγώνα! Αυτή ακριβώς ήταν χθες η περίσταση στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν”, ένα πολύ απρόσεκτο και επικίνδυνο μαρκάρισμα του Φεκίρ στο Βενθεδόρ πέρασε αρχικά απαρατήρητο, ο VAR φώναξε το διαιτητή της αναμέτρησης της Μπέτις με την Αθλέτικ Μπιλμπάο να τσεκάρει τη φάση, κόκκινη κάρτα και με 10 παίκτες οι γηπεδούχοι από το 11ο λεπτό!

Με την ομάδα του Πελεγκρίνι σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, στήριγμά μας στο over 2.5 που είχαμε επιλέξει, η επιλογή μας “ατύχησε” χαρακτηριστικά, ανίκανοι να…σηκώσουν μόνοι τους το βάρος της δημιουργίας στη βραδιά οι Βάσκοι, οι δύο ομάδες έμειναν στη λευκή ισοπαλία! Ευτυχώς είχε φροντίσει νωρίτερα να μας αποζημιώσει η Τότεναμ, έστω και στις καθυστερήσεις ο Σον ευστόχησε σε πέναλτι, κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η ανατροπή για το 2-1 επί της Σαουθάμπτον, δικαιώθηκε ο “‘άσος” και over 1.5 που περιμέναμε!

Προγνωστικά Στοιχήματος Αγγλία

Με το μοναδικό παιχνίδι του προγράμματος στην Πρέμιερ Λιγκ θα ασχοληθούμε σήμερα αρχικά, στο “Κινγκ Πάουερ” η Λέστερ περιμένει τη Γουέστ Μπρομ! Οι “αλεπούδες” που πήραν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου με το 1-0 επί της Σουθάμπτον κοιμούνται και ξυπνούν με το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου στην αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση, τέσσερις φορές στο παρελθόν, τελευταία το μακρινό 1969, έφτασαν στην…πηγή και νερό δεν ήπιαν! Παράλληλα, φυσικά και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να…αμελήσουν την προσπάθεια στην Πρέμιερ, Τσέλσι και Γουέστ Χαμ παραμονεύουν, έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω, στο -1 για να καταλάβουν τις υπό διεκδίκηση θέσεις στην τετράδα! Μπαρνς και Τζάστιν παραμένουν εκτός, με τριάδα στην άμυνα και δίδυμο στην επίθεση τη σταθερή αξία που ακούει στο όνομα Βάρντι και τον σε δαιμονιώδη φόρμα Ιχεανάτσο θα εμφανίσει και πάλι την ομάδα του ο Ρότζερς!

Από πλευράς φιλοξενούμενων, τα δύο τελευταία παιχνίδια με τις εντυπωσιακές νίκες, 5-2 στο “Στάμφορντ Μπριτζ” την Τσέλσι, 3-0 τη Σουθάμπτον στο “Χόθορνς”, σχεδόν υποχρεώνουν τον Αλαρντάις να μην “πειράξει” την ενδεκάδα του, προβλήματα απουσιών δεν αντιμετωπίζουν οι φιλοξενούμενοι, τα προβλήματα αφορούν τη θέση τους στη βαθμολογία, μάλλον ξύπνησαν αργά, δεν μπορούν παρά να παίξουν και πάλι για τη νίκη, η ισοπαλία δε φτάνει! Με το κίνητρο εκατέρωθεν ισχυρό, τη Λέστερ “θανατηφόρα” στους ανοιχτούς χώρους κα τη Γουέστ Μπρομ χωρίς περιθώρια και λόγο να παίξει με το…πούλμαν μπροστά από την εστία της περιμένω γκολ στο ματς, επιλέγω over 2.75 ασιατικό, στο 2.12 η απόδοση στην Stoiximan!

Προγνωστικά Στοιχήματος Ισπανία

Επόμενη στάση Λα Λίγκα, λίγες μέρες μετά από την, κατά πάσα πιθανότητα, καλύτερη εμφάνισή της στη σεζόν στο 4-0 επί της Μπιλμπάο στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι, η Μπαρσελόνα περιμένει τη Χετάφε! Μία…ωραία ατμόσφαιρα επικρατεί στο στρατόπεδο των “μπλαουγκράνα”, δύο μέρες ρεπό πήραν οι παίκτες, ιδανική ευκαιρία για ένα ακόμη τρίποντο με πειστική εμφάνιση-υποθήκη κατάκτησης τίτλου φαντάζει το αποψινό, με τον Γκριζμάν παρτενέρ του Μέσι στο 3-5-2 θα συνεχίσει ο Κούμαν!

Η Χετάφε πηγαίνει στο “Καμπ Νόου” πίσω από μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ, έμεινε στο 0-0, αν κάποια από τις δύο άξιζε τη νίκη αυτή ήταν η ομάδα του Μπορδαλάς! Όπως συνήθως συμβαίνει, ένα ακόμη παιχνίδι στα κόκκινα από πλευράς έντασης και…κατάθεσης ενέργειας από τους “αθουλόνες”, απολαμβάνουν να οδηγούν τα ματς στις προσωπικές μονομαχίες έως και…συγκρούσεις, με την Μπάρσα περισσότερο να τρέχει την μπάλα και την Μπιλμπάο παρά να τρέχει, που λέει ο λόγος, η ίδια, περιμένω διαφορά στη φρεσκάδα των δύο στο χορτάρι απόψε! Νιομ, Καμπάκο και Κούτσο Ερνάντες  απουσιάζουν από πλευράς Χετάφε, οι δύο τελευταίοι εδώ και καιρό,  ίσως και το βάρος να πέφτει σε ότι ακολουθεί, σούπερ ντέρμπι παραμονής στην έδρα της Ουέσκα!

Με τη διαφορά ποιότητας δεδομένη και…χαώδη, την Μπαρσελόνα στο καλύτερο φεγγάρι της στη σεζόν και τη Χετάφε ένα βήμα πριν από παιχνίδι που κρίνει το μέλλον της στην κατηγορία δε βλέπω πως θα μπορούσε να πάει στραβά, απόψε, το παιχνίδι για το φαβορί! Δε βλέπω απλά “άσο”, βλέπω άσο και με διαφορά, επιλέγω Μπαρσελόνα -1.75 ασιατικό, στο 2.05 η απόδοση στην Stoiximan!  

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 ΛΕΣΤΕΡ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ / OVER 2.75 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.12

23:00 ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ – ΧΕΤΑΦΕ / ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ -1.75 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.05