Ρεάλ Μπενζεμά

Η Ρεάλ κέρδισε στο κλάσικο την Μπάρτσα. Νίκη που την έβαλε γερά και στην μάχη του πρωταθλήματος. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει μία συνολική φιλοσοφία, μετράει όμως σε πολύ μεγάλο βαθμό και η ατομική κατάσταση που βρίσκονται κομβικοί ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας, ανάλογα την εποχή. Ασφαλώς και δεν είναι μόνο τύχη, το να έχεις σε καλή κατάσταση τους ποδοσφαιριστές σου, χρειάζεται όμως και φυσικά υπάρχουν και κύκλοι. Η Λίβερπουλ φέτος, βιώνει μία δύσκολη χρονιά. Έβγαλε σοβαρούς τραυματισμούς και ποδοσφαιριστές που τα δύο προηγούμενα χρόνια, ήταν στην κορυφή του ποδοσφαιρικού πλανήτη, αυτήν την εποχή δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, Φίλιπς, Κάμπακ δεν ανήκει στο επίπεδο του σημερινού παιχνιδιού και οι Άλισον, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο δεν βρίσκονται στο επίπεδο που τους θαυμάσαμε τα δύο προηγούμενα χρόνια. Πάμε στα προγνωστικά!

Λίβερπουλ – Ρεάλ Προγνωστικά

Σε καλή κατάσταση τα βασικά της όπλα

Ο Ζιντάν το τελευταίο διάστημα απολαμβάνει την εξής ευνοϊκή συγκυρία. Έχει σε καλή κατάσταση τους Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρος. Όταν αυτή η τριάδα είναι καλά, δεν υπάρχει ομάδα που η Ρεάλ δεν μπορεί να κάνει καλά. Επίσης περνάνε σούπερ περίοδο οι Κουρτουά, Μπενζεμά που αποτελούν βάσεις στα μετόπισθεν και στην κορυφή της επίθεσης, όπως και η τριάδα που τους κάνει πιο γρήγορους, Μεντί, Βινίσιους, Ασένσιο. Η Ρεάλ με αυτά τα όπλα, έχει καταφέρει να επιστρέψει στην μάχη του τίτλου και να βάλει υποψηφιότητά και για το 14ο Τσάμπιονς Λιγκ. Κανένας δεν θα τα φανταζόταν αυτά, πριν από λίγο καιρό. Έχει σοβαρές απουσίες στην άμυνα και η Ρεάλ, έχει μάθει όμως να κερδίζει χωρίς τους Ράμος, Βαράν, πιο μεγάλο αγκάθι μοιάζει ο τραυματισμός του Βάθκεθ, που φέρνει στα δεξιά τον Οντριοθόλα, που δεν τον πιστεύει και πολύ ο Ζιντάν. Περιμένω να χτυπήσει ξανά η Ρεάλ, με ταχύτητα πάνω στους Κάμπακ, Φίλιπς και να πάρει την πρόκριση. Ασφαλώς ενδιαφέρον απόδοση υπάρχει, μόνο στο ρίσκο στο Χ2Δ στο 1,91. Το ματς παίζει και στην bet365!

Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Δεν θα αντέξει η άμυνά της

Το περασμένο Σάββατο η Ντόρτμουντ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη στην έδρα της Στουτγκάρδης και έμεινε στην μάχη της 4ης θέσης στην Μπουντεσλίγκα, έχοντας φυσικά ένα πολύ ισχυρό χάντικαπ να καλύψει. Η λογική λέει, πως από αύριο, αυτός θα είναι και ο στόχος της και είναι πολύ σημαντικό, να καταφέρει να τον πετύχει. Στο σημερινό παιχνίδι, πρέπει να αντέξει την πίεση των παικτών του Πεπ και έχει την υποχρέωση να είναι επιθετική στην λογική της, για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση. Ένας χαμηλού επιπέδου τερματοφύλακας όπως ο Χιτς, μία συνολικά προβληματική αμυντική λειτουργία και ειδικά ένα επιρρεπή σε εύκολα αμυντικά λάθη αμυντικό δίδυμο, όπως οι Χούμελς, Ακάντζι δεν θα μπορέσουν να αντέξουν την πίεση ψηλά της Σίτι, αλλά και συνολικά το επιθετικό της ποδόσφαιρο. Περιμένω να πάρει με άνεση και με δύο νίκες την πρόκριση η Σίτι. Το διπλό στο 1,74.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22.00 Λίβερπουλ – Ρεάλ | Χ2Δ @ 1,91 – betshop

22.00 Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι | 2 @ 1,74 – stoiximan