Μάντσεστερ Σίτι

Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι πήραν χθες την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, η Πόρτο ήταν αυτή που μας δικαίωσε στα προγνωστικά στην αναμέτρηση με τους “μπλε”! Το ισόπαλο χωρίς σκορ πρώτο σαρανταπεντάλεπτο στη Σεβίλλη είχε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ένα γκολ μας ήταν αρκετό στο δεύτερο μέρος, ήρθε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης και μάλιστα με άκρως εντυπωσιακό τρόπο! Ο Ταρεμί πέτυχε, με το απίθανο ψαλιδάκι του, ένα από τα καλύτερα γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης, δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του, ήταν όμως για τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε επιλέξει! Στο Παρίσι με κάποιον τρόπο το ματς έμεινε στο ένα γκολ, αυτό του Τσούπο Μότινγκ, πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, μόνο ο Νέιμαρ είχε τρία τετ α τετ και τρία δοκάρια, το over 3.5 δεν ήρθε ποτέ!

Ντόρτμουντ – Σίτι Προγνωστικά

Ακάθεκτοι, με Τσάμπιονς Λιγκ, συνεχίζουμε και σήμερα, κάνουμε την αρχή από το “Βεστφάλεν” όπου η Ντόρτμουντ περιμένει τη Σίτι στη ρεβάνς του 2-1 για τους “πολίτες” στο Μάντσεστερ! Η ομάδα του Τέρζιτς, απρόσμενα ανταγωνιστική στο πρώτο ματς, “ξοδεύτηκε” για να πάρει το τρίποντο, νίκησε με 3-2, στην έδρα της Στουτγκάρδης, Σάντσο, Βίτσελ και Ζαγκαντού παραμένουν εκτός περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό το…εύρος του ρόστερ! Με τη Σίτι να θέλει να φτάσει, πριν από οκτώ βράδια, σε σκορ-πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς ο Χάαλαντ και η παρέα του έγιναν αρκετές φορές επικίνδυνοι στους ανοιχτούς χώρους και λίγο έλειψε να αποφύγουν την ήττα σε αγγλικό έδαφος!

Απόψε οι ισορροπίες θα είναι τελείως διαφορετικές, έστω και αυτό το ελάχιστο προβάδισμα που “κουβαλά” η πολύ πιο φρέσκια απόψε, μετά από το εκτεταμένο rotation κόντρα στη Λιντς, ομάδα του Γκουαρντιόλα περιμένω να παίξει καθοριστικό ρόλο, κάθε άλλα παρά ταιριάζει στην Ντόρτμουντ η διαχείριση ρυθμού και…συναισθημάτων στο χορτάρι! Με δεδομένη την εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία των πρωτοπόρων της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και το θαυματουργό, με τον Ντε Μπρόινε ενορχηστρωτή, transition τους θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να σκοράρουν πρώτοι, αν όχι μόνο, εκείνοι! Σε μια τέτοια περίπτωση το παιχνίδι θα “απελευθερωθεί” ακόμη περισσότερο, όταν αυτό συμβαίνει η ποιότητα αναδεικνύεται, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο η Σίτι υπερέχει θεαματικά στον τομέα! Με βάση όλα τα παραπάνω επιλέγω Σίτι -1.00 ασιατικό με την ασφάλεια επιστροφής του πονταρίσματος σε περίπτωση νίκης της αγγλικής ομάδας με την ελάχιστη διαφορά, στο 2.05 η απόδοση! Το ματς το βρίσκετε και στην bet365!

Λίβερπουλ – Ρεάλ Προγνωστικά

Επόμενη στάση “‘Άνφιλντ”, η προερχόμενη από, επιτέλους, εντός έδρας νίκη, 2-1 επί της Άστον Βίλα, Λίβερπουλ, υποδέχεται τη θριαμβεύτρια του “κλάσικο” Ρεάλ, σημαντικό το προβάδισμα πρόκρισης για τους “μερένγκες” μετά από το υπέρ τους 3-1 του πρώτου αγώνα! Στο πρώτο παιχνίδι οι “κόκκινοι” ήταν έως και αποκαρδιωτικοί, πήραν ίσως και περισσότερα από όσα άξιζαν, έχουν σαφώς την ποιότητα να γίνουν επικίνδυνοι και να σκοράρουν απόψε, το πρόβλημα είναι η ανασταλτική τους λειτουργία! Κάθε φορά που…ξεθαρρεύουν και ανοίγουν έστω και ελάχιστα τις γραμμές τους η αμυντική γραμμή…ανάγκης γίνεται έρμαιο στις διαθέσεις του αντιπάλου, πόσω μάλλον αντιπάλου με την ποιότητα της “βασίλισσας”, Φίλιπς και Κάμπακ “βασανίζονται” σε αυτό το επίπεδο! Τα κενά των Φαν Ντάικ, Μάτιπ και Γκόμες προφανώς δεν καλύπτονται, ο Χέντερσον λάμπει δια της απουσίας του από τη μεσαία γραμμή, η ομάδα του Κλοπ μπορεί να διαθέτει γραμμή κρούσης υψηλών προδιαγραφών αλλά μοιάζει απορρυθμισμένη στο σύνολό της!

Ακριβώς το αντίθετο παρατηρείται στη Ρεάλ, όπως στο πρώτο ματς, όπως κόντρα στην Μπάρτσα, έτσι κι απόψε ο Ζιντάν δεν έχει Ράμος και Βαράν, του λείπει πλέον και ο Λούκας, με κάποιον τρόπο ο Γάλλος διατηρεί τη συνοχή, τις συνήθειες και την αξιοπιστία της ομάδας ανεξαρτήτως προσώπων! Ας είναι καλά η τριάδα…για φίλημα των Κρόος, Μόντριτς και Καζεμίρο, στα πόδια τους σταματούν οι περισσότερες επιθέσεις των…απέναντι, από τα πόδια τους ξεδιπλώνονται όλες οι επιθέσεις της Ρεάλ, με Μπενζεμά και Βινίσιους…τελευταίας εσοδείας η δουλειά γίνεται και με το παραπάνω, αυτό περιμένω κι απόψε με τους γηπεδούχους υποχρεωμένους να ρισκάρουν! Επιλέγω Ρεάλ DNB, στο 2.47 η απόδοση! 

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22:00 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – Μ.ΣΙΤΙ / Μ. ΣΙΤΙ -1.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.05

22:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ / 2 DNB @ 2.47