Εμπαπέ Παρί Σεν Ζερμέν

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Με θετικό τρόπο έκλεισε η χθεσινή ημέρα στα προγνωστικά στοιχήματος, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι δύο απ’ τις τρεις επιλογές της στήλης. Πέρασε εύκολα το Goal/Goal στο Γκινγκάμπ – Τουλούζ (1-1), η Σεβίλλη ανέτρεψε το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, πέρασε νικηφόρα απ’ το “Μπενίτο Βιγιαμαρίν” και μας πλήρωσε το δυνατό σημείο σε απόδοση 2.20. Γκολ περίμενα να έχει το παιχνίδι στην Ιταλία, δεν δικαιώθηκα για την επιλογή μου, με τη Σασουόλο να κερδίζει 1-0 την Μπενεβέντο. 

Με άρωμα Ευρώπης το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, αφού διεξάγονται οι δύο απ’ τους τέσσερις αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Δράση έχουμε στις μικρές Αγγλίας και Σκωτίας, ενώ υπάρχουν κάποιες εξ αναβολής αναμετρήσεις σε Β’ Ιταλίας και Τσεχία. 

Παρντούμπιτσε – Σλοβάτσκο Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά στοιχήματος με εξ αναβολής παιχνίδι στην Τσεχία, αυτό ανάμεσα στην Παρντούμπιτσε και τη Σλοβάτσκο. Η Παρντούμπιτσε γνώρισε την τρίτη ήττα στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας, δεν έχει στόχο να εκπληρώσει ως το φινάλε της σεζόν και θα ψάξει απλά το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Να σημειώσουμε πως τα εντός έδρας παιχνίδια της τα δίνει στη φυσική έδρα της Μποέμιανς. 

Από την άλλη, η Σλοβάτσκο έρχεται από θετικά αποτελέσματα, είναι αήττητη στην τελευταία τετράδα αγώνων (3-1-0), σήμερα έχει ευκαιρία με νίκη να σκαρφαλώσει στην 2η θέση και να εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την έξοδο της στην Ευρώπη. Μακριά από την έδρα της είναι εντυπωσιακή μετρώντας έξι διπλά στις επτά πρόσφατες εξόδους της (6-1-0). Αναμενόμενα το διπλό γνώρισε μια μικρή πτώση, στο 2.10 είναι αποδεκτό και θα το… τιμήσω.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου Προγνωστικά

Συνεχίζω με Τσάμπιονς Λιγκ και κάνω πρώτη στάση στο “Παρκ ντε Πρενς”, με την Παρί Σεν Ζερμέν να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Η Παρί πήρε μεγάλη νίκη στο πρώτο παιχνίδι στο Μόναχο, έχει στρέψει όλο το ενδιαφέρον στη διοργάνωση και στη ρεβάνς με τη Μπάγερν στο Παρίσι. Η κατάκτηση του τροπαίου είναι ο μεγάλος στόχος της Παριζιάνων, αν ξεπεράσουν απόψε το εμπόδιο της περσινής πρωταθλήτριας Ευρώπης, θα βρεθούν ακόμη πιο κοντά στο στόχο τους. Η ομάδα του Ποτσέτινο δεν άξιζε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, δέχθηκε αφόρητη πίεση από τη γερμανική ομάδα, αλλά είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Εμπαπέ, ο οποίος έβαλε σε μπελάδες την άμυνα των Βαυαρών και με δύο γκολ ήταν ο MVP της Παρί. 

Από την άλλη, η Μπάγερν είχε κυρίαρχη εικόνα στο πρώτο ματς, αδικείται από το τελικό σκορ, απόψε είναι υποχρεωμένη να πάρει πολλά ρίσκα στην επίθεση. Εκεί μας έχει δείξει πολλές φορές τα διαπιστευτήρια της και μπορεί να τα καταφέρει παρά τις απουσίες των Γκνάμπρι και Λεβαντόφσκι. Στα μετόπισθεν πάντως δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και η Παρί θα της βάλει δύσκολα στην κόντρα. Το combo Goal/Goal & Over 3.5 σε απόδοση 2.05 στην Stoiximan αποτελεί την επιλογή μου.

Τσέλσι – Πόρτο Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με το παιχνίδι στο Λονδίνο ανάμεσα στην Τσέλσι και την Πόρτο. Η Τσέλσι έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη της με 2-0 στο “Ντραγκάο”.  Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έρχεται από εμφατική νίκη και στην Πρέμιερ Λιγκ (4-1 την Κρίσταλ Πάλας εκτός), διαθέτει τεράστια ποιότητα στη μεσοεπιθετική της γραμμή και θα βρει κενούς χώρους να απειλήσει την εστία της Πόρτο. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν έχει πολλά περιθώρια στη ρεβάνς και είναι υποχρεωμένη να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές στο Λονδίνο, αυτό σημαίνει πως θα πάρει ρίσκα από νωρίς. Με την επιστροφή των δύο πρώτων της σκόρερ (Σέρτζιο Ολιβέιρα, Ταρέμι) ενισχύεται περισσότερο στην επίθεση και δεν πρόκειται να αφήσει στην τύχη του το παιχνίδι. Διαθέτει εμπειρία σε τέτοιους είδους ματς και θα το παλέψει με όλες της τις δυνάμεις. Το Goal/Goal σε απόδοση 1.90 είναι υψηλό για αγώνα ρεβάνς και θα το κρατήσω. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

15:30 Παρντούμπιτσε – Σλοβάτσκο | 2 (2.10 @bet365)

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου | Goal/Goal & Over 3.5 (2.05 @stoiximan)

22:00 Τσέλσι – Πόρτο | Goal/Goal (1.90 @winmasters)