Θέλτα Μίνα

Έγιναν ακραία πράγματα, για να μην κερδίσει η Έβερτον την Κρίσταλ Πάλας. Ένα παιχνίδι με xg 2,83-0,77 κατάφερε να το φέρει ισόπαλο 1-1. Συνολικά λειτουργεί πολύ καλύτερα μακριά από το Γκούντισον. Η Έβερτον εντός έδρας σε 15 παιχνίδια έχει μαζέψει 18 βαθμούς, εκτός έδρας σε 14 παιχνίδια 29. Ας περάσουμε στα προγνωστικά!

Μπράιτον – Έβερτον Προγνωστικά

Μόλις δύο άσους σε 15 παιχνίδια

Την ίδια πορεία ακολουθεί και η Μπράιτον που στο γήπεδό της έχει πάρει μόλις 13 βαθμούς και 2 νίκες σε 15 παιχνίδια. Καταλαβαίνετε λοιπόν, πως είναι παράλογο να δίνεται ξεκάθαρο φαβορί να επιβεβαιώσει τον άσο, η Μπράιτον απέναντι στην Έβερτον. Το Χ2Δ στο 1,70, δεν είναι απλά δίκαιο, είναι και λάθος. Το παιχνίδι προσφέρεται και από την bet365!

Θέλτα – Σεβίλλη Προγνωστικά

Με πειραματικό αμυντικό δίδυμο η Θέλτα

Η Σεβίλλη προέρχεται από την επικράτηση με 1-0 επί της Ατλέτικο, από την πρώτη της φετινή νίκη, απέναντι σε διεκδικήτρια του φετινού πρωταθλήματος. Αν περάσει από το Βίγο, θα μειώσει την απόσταση από την Ατλέτικο στους 6 βαθμούς, στους 5 από την Ρεάλ και στους 4 από την Μπαρτσελόνα. Ασφαλώς ρεαλιστικά δεν μπορεί να ελπίζει σε κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως είναι σημαντικό να είναι κοντά και να διεκδικήσει έστω, να βάλει από κάτω, έναν από τους τρεις διεκδικητές. Επίσης είναι θετική πραγματικότητα για τον σύλλογο, να βρισκόμαστε στα μέσα Απριλίου και να δέχεται ερωτήσεις ο προπονητής και να υπάρχει συζήτηση στην πόλη, για το αν μπορεί η Σεβίλλη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Νίκη σήμερα στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Θέλτα, κρατά ανοιχτή αυτήν την κουβέντα.

Πολύ ευνοϊκό για την Σεβίλλη και προσφέρει δυναμική στο διπλό, το γεγονός πως ο Κουδέτ δεν θα έχει στην διάθεσή του, το βασικό αμυντικό δίδυμο. Ο Μουρίγιο με 27 συμμετοχές είναι τιμωρημένος, ο παρτενέρ του με 26 συμμετοχές Αραούχο έχει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, μπήκε στην αποστολή αλλά οι ρεπόρτερ της ομάδας, αναφέρουν πως δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Οπότε ο τρίτος στόπερ Αϊντού με συνολικό χρόνο συμμετοχής 980 λεπτά, θα παίξει για πρώτη φορά παρτενέρ με τον άπειρο Φοντάν που συνολικά έχει αγωνιστεί 372 λεπτά, στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Κουδέτ λοιπόν, απέναντι στην ποιοτική Σεβίλλη, θα παρατάξει ένα πειραματικό αμυντικό δίδυμο. Το διπλό στο 2,22.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22.00 Θέλτα – Σεβίλλη | 2 @ 2,22 stoiximan

22.15 Μπράιτον -Έβερτον | Χ2Δ @ 1,70 stoiximan