avramidis-prognostika-11/04

Από ένα γκολ μας έλειψε χθες σε Μάντσεστερ και Μαδρίτη, παιχνίδια που εξελίχθηκαν σε απολύτως οριακά και εξόχως, όχι μόνο στοιχηματικά, ενδιαφέροντα! Στην περίπτωση του Μάντσεστερ από…αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας βρήκε, στη Σίτι στηριζόμασταν για το over 1.5 ημίχρονο, η Λιντς ήταν αυτή που σκόραρε, πήρε μάλιστα εν τέλει και το ματς παρά το ότι έμεινε από πολύ νωρίς με 10 παίκτες! Στη Μαδρίτη, Ρεάλ και Μπαρσελόνα παρουσίασαν αυτό ακριβώς που με την εικόνα τους τον τελευταίο καιρό υπόσχονταν! Γρήγορος ρυθμός, ανοιχτό ματς, πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, τρία δοκάρια και μόνο, σε σχέση με τη μορφή της αναμέτρησης, τρία γκολ τελικά, το over 3.00 ασιατικό μας έδωσε πίσω το ποντάρισμα στα προγνωστικά μας!

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Προγνωστικά

Από το μεγάλο ματς της ημέρας στην Πρέμιερ Λιγκ κάνουμε σήμερα την αρχή, η Τότεναμ φιλοξενεί στο Λονδίνο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σέντρα στις 18:30!

Τουλάχιστον τεταμένη η ατμόσφαιρα στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, οι έως και απαξιωτικές, συχνά πυκνά,  δηλώσεις του Μουρίνιο για το υλικό του τον καθιστούν τουλάχιστον ενοχλητικό για πολλούς από τους ποδοσφαιριστές του, μένει να φανεί πώς θα…αποτυπωθεί αυτό το κλίμα στο χορτάρι! Περιθώρια για απώλειες, μετά και από την ισοπαλία σαν ήττα από τη Νιούκαστλ, δεν υπάρχουν, μοναδικοί απόντες οι Ντόχερτι και Ντέιβις, πίσω από τον Κέιν το ρεπορτάζ θέλει Μπέιλ και Λαμέλα να πλαισιώνουν τον Σον! Δημιουργικά και εκτελεστικά η ποιότητα ξεχειλίζει στους Λονδρέζους, στο ανασταλτικό κομμάτι έχουν θέματα εσχάτως, 5 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν δεχθεί, δεν τα λες και λίγα!

Από την πλευρά της η Γιουνάιτεντ, σαφώς πιο επιβαρυμένη με το ευρωπαϊκό 2-0 επί της Γρανάδα στην Ανδαλουσία την Πέμπτη, τρέχει ένα τρελό αήττητο εκτός έδρας σερί στην Πρέμιερ, 22 παιχνίδια με 14 νίκες και 8 ισοπαλίες, σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση, δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 58 γκολ πίσω από τα 67 της Σίτι! Το παιχνίδι του Σόλσκιερ ευνοείται σε τέτοιου είδους περιστάσεις, περιστάσεις που πιέζουν τον αντίπαλο να γίνει απαιτητικός άρα και ευάλωτος σε γρήγορο transition, Ράσφορντ, Γκρίνγουντ, σε εξαιρετική κατάσταση ο μικρός, και φυσικά Μπρούνο Φερνάντες σχεδόν…εγγυώνται την επιτυχία, στο ανασταλτικό κομμάτι είναι που εντοπίζονται και για τους “κόκκινους διαβόλους” τα ζητήματα!

Με την Τότεναμ σε εγρήγορση λόγω…κλίματος και διακυβεύματος, τη Γιουνάιτεντ πιο…ελεύθερη αλλά και “θανατηφόρα” στο ανοιχτό γήπεδο περιμένω “γεμάτο” ματς, επιλέγω over 3.00 ασιατικό, στο 2.50!  Το ματς προσφέρεται και από την bet365!

Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης Προγνωστικά

Από το Λονδίνο στη Σεβίλλη, δεύτερη σερί επίσκεψη της Ατλέτικο στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, η προηγούμενη, ήττα 1-0 στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν”, δεν πήγε και τόσο καλά, με συγκάτοικο, από χθες, στην κορυφή τη Ρεάλ, πίσω μάλιστα από τους “μερένγκες” στην ισοβαθμία, πηγαίνει στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν” για να συναντήσει την Μπέτις η ομάδα του Σιμεόνε! Και το κάνει χωρίς τους δύο μακράν πολυτιμότερους στο δημιουργικό-εκτελεστικό κομμάτι του παιχνιδιού της ποδοσφαιριστές της, Σουάρες και Γιορέντε είναι τιμωρημένοι, 28 γκολ και 10 ασίστ, αυτές είναι οι συνδυαστικές τους επιδόσεις, έμειναν στη Μαδρίτη! Μοναδικό ευχάριστο για τους “ροχιμπλάνκος” η επιστροφή του Καράσκο, ρόλο φουλ μπακ του επιφυλάσσει ο “Τσόλο”, Κορέα και Ζοάο Φέλιξ θα παίξουν μπροστά, με τα βαριά στόπερ της Μπέτις δε μου μοιάζει απίθανο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, σε καλή κατάσταση τελευταία ιδίως ο Πορτογάλος, να γίνει η…δουλειά για τους “ροχιμπλάνκος”!

Στην αντίπερα όχθη η σε φάση αναζήτησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου Μπέτις ίσως και να βλέπει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μεγάλο τρίποντο απόψε, θα το προσπαθήσει χωρίς τους Βίκτορ Ρουίθ, Γκουαρδάδο και Ιγκλέσιας, βαρύ σέντερ φορ ο τελευταίος ίσως και πιο εύκολα αντιμετωπίσιμος από την άμυνα της Ατλέτι σε σχέση με το Χουάνμι που λογικά θα πάρει τη θέση του! Ομάδα που δημιουργεί με μεγάλη συχνότητα επικίνδυνες καταστάσεις για τον αντίπαλο…αλλά και για τον ίδιο της τον εαυτό αυτή του Πελεγκρίνι, εξαιρετική δημιουργικά, απρόβλεπτη και άκρως αναξιόπιστη ανασταλτικά, δυσκολεύεται να ρίξει το ρυθμό των αγώνων της, δε βλέπω πως θα το κάνει κι απόψε!

Παρά τα…αποθαρρυντικά σημάδια, βλ. απουσίες Σουάρες και Γιορέντε, περιμένω από την Ατλέτικο πνευματικό…ξεκλείδωμα εδώ που έχει φτάσει η σεζόν, η Μπέτις ευνοεί ούτως ή άλλως υψηλού τέμπο καταστάσεις, επιλέγω over 2.5 ασιατικό, στο 2.47!   

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

18:30 ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. |  OVER 3.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.50

22:00 MΠΕΤΙΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ | OVER 2.5 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.47