tsarly-keimeno-05/04

Η Έβερτον είχε ανάγκη την διακοπή για να μαζέψει τις δυνάμεις της και να επιστρέψει ο πολύτιμος δημιουργός Χάμες.  Παρότι προέρχεται από δύο ήττες, τα αποτέλεσμα του Σ/Κ που πέρασε, αφήνουν ανοιχτή την πόρτα της 4άδας. Η λογική λέει πως από την Έβερτον υπάρχουν ανώτερες ομάδες και το ανώτερο που μπορεί να διεκδικήσει η ομάδα του Αντσελότι, είναι εισιτήριο για το Γιουρόπα.

Σε κάθε περίπτωση, νίκη σήμερα απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Πάλας, θα την βάλει γερά στο κόλπο. Θα πιάσει στους 49 βαθμούς της Τότεναμ, θα βρίσκεται 2 πόντους κάτω από την 4η Τσέλσι, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Αν μετά από δύο κολλητές ήττες, με Τσέλσι εκτός και με Μπέρνλι εντός έδρας, δεν μπορέσει να αξιοποιήσει την διακοπή, την επιστροφή του Χάμες, για να κερδίσει εντός την αδιάφορη Πάλας, τότε είναι δεδομένο πως η Έβερτον στην συνέχεια, δεν θα διεκδικήσει ούτε εισιτήριο για το επόμενο Γιουρόπα. Τρεις συνεχόμενες νίκες, μετρά στο Γκούντισον απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, ο άσος στο 1,89. Το βρίσκετε και στην bet365!

Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ Προγνωστικά

Μεταμορφώθηκε και έγινε πρώτο φαβορί για τον τίτλο

Όταν μετά την ισοπαλία με την Κάντιθ, ο Κούμαν δήλωσε πως δεν έχει χαθεί ο τίτλος, οι περισσότεροι γέλασαν. Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως η Ατλέτικο, θα κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο και η Μπάρτσα θα βρει φόρμα, που της επιτρέψει να φαντάζει σαν πρώτο φαβορί. Το λάστιχο της Ατλέτικο και η εικόνα της Μπάρτσα πριν από την διακοπή, με αποκορύφωμα το 6-1 στην έδρα της Σοσιεδάδ μετέτρεψαν την ομάδα του Κούμαν, σε πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Αν κερδίσει σήμερα την Βαγιαδολίδ, θα φθάσει στον βαθμό, από την πρώτη Ατλέτικο και θα κρατήσει στην τρίτη θέση, δύο βαθμούς πίσω της, την Ρεάλ. Το ερχόμενο Σάββατο, έχουμε κλάσικο στην Μαδρίτη, καταλαβαίνετε πως η μάχη για τον τίτλο, έχει ανάψει για τα καλά. Η Βαγιαδολίδ με την ικανότητα της να φέρνει ισοπαλίες, κατάφερε να βρεθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.  Με τα αποτελέσματα του περασμένου Σ/Κ, βρίσκεται 3 βαθμούς, πάνω από την 18η Ουέσκα. Δεν προσφέρεται για αποτέλεσμα, η περίοδος που πηγαίνει στο Καμπ Νου. Στην συνέχεια, υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια, με Γρανάδα, Έλτσε και Κάντιθ, που θα πρέπει να μαζέψει βαθμούς, για την μάχη της παραμονής. Με ασιατικό χάντικαπ -2, δηλαδή επιστροφή χρημάτων σε νίκη της Μπάρτσα με δύο τέρματα διαφορά, η απόδοση του άσου, δίνεται στο 1,57.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

20.00 | Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας | 1 @ 1,89 – stoiximan

22.00 | Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ | 1 με -2 ασιατικό χάντικαπ @ 1,57 – winmasters