genk prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Κακό το διήμερο που μας πέρασε, δεν βγήκαν και φυσιολογικά τα αποτελέσματα, πολλές ομάδες έδειξαν επηρεασμένες από τη διακοπή (λόγω εθνικών) και η απουσία ποδοσφαιριστών τους από τις προπονήσεις έπαιξε το ρόλο της. 

Δύο επιστροφές πονταρισμάτων και ένα χαμένο τη χθεσινή μέρα στα προγνωστικά στοιχήματος, η Μονπελιέ παραχώρησε εκτός έδρας 1-1 με την Ανζέ και η Πορτιμονένσε επικράτησε 2-0 της Πάκος Φερέιρα, με τον διαιτητή να ακυρώνει καθαρό γκολ της δεύτερης με το σκορ στο 2-0. Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε δίχτυα στη “Λεωφόρο” και γνώρισε τη βαριά ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό. 

Το σημερινό κουπόνι είναι ενισχυμένο, θυμίζει αρκετά αυτό της Παρασκευής, όπου είχαμε εμβόλιμες αγωνιστικές στις μικρές Αγγλίας, Ιταλίας και Ολλανδίας. Δράση έχουμε και σε άλλες λίγκες, ξεχώρισα μια τριάδα, πάμε να την δούμε παρακάτω. 

Κοπεγχάγη – Ράντερς Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά στοιχήματος με Δανία και το παιχνίδι Κοπεγχάγη – Ράντερς. Έχουν στενέψει υπερβολικά τα περιθώρια για την Κοπεγχάγη, η οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης τρεις αγωνιστικές, έχει μείνει στο -1ο από την κορυφή, τη φετινή σεζόν έχει ηττηθεί δύο φορές με το ίδιο σκορ από τη Ράντερς (2-1) και θα θελήσει να δώσει απαντήσεις για το ποια από τις δύο είναι καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα. Η Ράντερς, από την άλλη, πέτυχε τον αρχικό της στόχο, μπήκε στα πλέι οφ, θα διεκδικήσει εκεί τις πιθανότητες που έχει για ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο υστερεί ποιοτικά από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της και δύσκολα θα καταφέρει σε αυτόν τον “μαραθώνιο” να ανταποκριθεί ιδανικά στις συνθήκες. Η Κοπεγχάγη παίζει χωρίς περιθώρια για απώλειες, οφείλει να βγάλει αντίδραση και θα την εμπιστευτώ. Ο άσσος στο 2.05 της Stoiximan είναι αποδεκτός. 

Λέουβεν – Γκενκ Προγνωστικά

Συνεχίζω με Βέλγιο και την αναμέτρηση Λέουβεν – Γκενκ. Η Λέουβεν έρχεται από δύο ισοπαλίες, έχασε ελαφρώς την επαφή της με την πρώτη 4άδα και την είσοδο στα πλέι οφ για τη συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλητή, πηγαίνει ψηλά σε σκορ τα τελευταία παιχνίδια της (3-3, 2-2), δύσκολα θα προσεγγίσει διαφορετικά τα παιχνίδια και περιμένουμε να επιτεθεί. Από την άλλη, η Γκενκ έρχεται από τέσσερις νίκες στις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις της, θέλει να “κλειδώσει” τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, τα παιχνίδια της έχουν γκολ το τελευταίο διάστημα, συγκεκριμένα μετράει 6/7 Goal/Goal & Over 2.5. Το ματς εκτιμούμε πως θα έχει γκολ εκατέρωθεν, το σκορ μπορεί εύκολα να ξεφύγει, θα κρατήσω το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Ζενίτ – Χίμκι Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με Ρωσία και το παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη και το παιχνίδι Ζενίτ – Χίμκι. Η Ζενίτ πέτυχε την δεύτερη της νίκη μέσα στο 2021, παραμένει σταθερά στην κορυφή, αλλά συνεχίζει να νιώθει “καυτή” την ανάσα της Σπαρτάκ Μόσχας (στο +1 η διαφορά). Σήμερα θέλει να μεγαλώσει την απόσταση από την 2η θέση στους τέσσερις πόντους, ώστε να συνεχίσει να θεωρείται πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Στην έδρα της είναι πανίσχυρη, “τρέχει” ρεκόρ 10-1-1, σκοράρει κατά βούληση, ωστόσο στα δέκα εξ αυτών δέχθηκε γκολ και γενικότερα επιτρέπει φάσεις στις αντιπάλους της. Από την άλλη, η Χίμκι βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, είναι αήττητη δέκα αγωνιστικές (8-2-0), έχει εξασφαλίσει την παραμονή της και πηγαίνει στην Αγία Πετρούπολη με στόχο να κάνει τη… ζημιά στην αντίπαλό της. Αξίζει να σημειώσουμε πως βρήκε δίχτυα στις 9/11 φετινές εξόδους της. Διακρίνω ξεκάθαρη αξία στο αμφίσκορο, θα ποντάρω στο Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Κοπεγχάγη – Ράντερς | 1 (2.05 @stoiximan)

14:30 Λέουβεν – Γκενκ | Goal/Goal & Over 2.5 (1.95 @goalbet)

19:00 Ζενίτ – Χίμκι | Goal/Goal (2.10 @betshop)