betshop

Η Έβερτον αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κρίσταλ Πάλας στις 20:00 για την Πρέμιερ Λιγκ. Ο αγώνας διατίθεται με ευρεία γκάμα επιλογών στην Betshop!

Δεν διανύει την καλύτερή της περίοδο η Έβερτον εσχάτως. Αρκεί αν αναφερθεί ότι σε τρία διαδοχικά ματς έχει χάσει. Πιο πρόσφατα, ηττήθηκε στο κύπελλο Αγγλίας από τη Μάντσεστερ Σίτι με 0-2 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, έχασε εκτός έδρας από την Τσέλσι με 2-0 και έπειτα στο γήπεδό της από την Μπέρνλι με 1-2, καταφέρνοντας μόνο να μειώσει με τον Κάλβερτ-Λιούιν στο μισάωρο ενώ ήδη έχανε με 0-2. Στην κατάταξη είναι όγδοη, τρεις βαθμούς μακριά από την πρώτη πεντάδα.

Το come back στα νικηφόρα αποτελέσματα έκανε η Κρίσταλ Πάλας την περασμένη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Κέρδισε μέσα στο γήπεδό της τη Γουέστ Μπρομ με 1-0 και εύστοχο πέναλτι του Μιλιβόγεβιτς στο 37’. Είχε προηγηθεί η βαριά ήττα με 4-1 από την Τότεναμ, καθώς και οι λευκές ισοπαλίες με Φούλαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Καταλαμβάνει τη 12η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, 11 πόντους πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά και 12 κάτω από την 5η θέση.

Το προβάδισμα της νίκης στο ματς περνάει στην Έβερτον. Στην betshop.gr, ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 1.82, η ισοπαλία στο 3.46 και το διπλό στο 4.95.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop