Ατλέτικο Σουάρες

Μετά τον αποκλεισμό από τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση ο Μουρίνιο. Η Τότεναμ όμως έβγαλε αντίδραση, κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Άστον Βίλα και έμεινε στο κόλπο της τετράδας. Στην επιστροφή στη δράση πηγαίνει στην έδρα της Νιούκαστλ, που έδειξε σημάδια διάλυσης, πριν από την διακοπή. Ας δούμε τα προγνωστικά της Κυριακής!

Νιούκαστλ – Τότεναμ Προγνωστικά

Παρέμεινε κόντρα στα προγνωστικά ο Στιβ Μπρους

Μετά από την ήττα με 3-0 από την Μπράιτον, όλοι περίμεναν την απόλυση του Μπρους, η οποία όμως δεν ήρθε. Ο Στιβ Μπρους παρέμεινε στον πάγκο της Νιούκαστλ και δέχτηκε έντονη κριτική, που σε μία ομάδα που χρειάζεται δουλειά, έδωσε 6 ημέρες άδεια. Αμφίβολοι για ακόμα ένα παιχνίδι οι δύο παίκτες που κάνουν την διαφορά στη Νιούκαστλ, Μαξιμίν και Γουίλσον. Ο Kέιν έρχεται με φόρα από τα παιχνίδια με την εθνική Αγγλίας, καθώς σκόραρε και στο διπλό με 0-2 στα Τίρανα και στην εντός έδρα νίκη με 2-1 επί της Πολωνίας.. Το διπλό κρατάει στην μάχη της 4ης θέση την Τότεναμ και δίνεται στο 1,66.

Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης Προγνωστικά

Ώρα αποδείξεων

Τεράστιο παιχνίδι στο Σάντσεθ Πιθχουάν. Η Ατλέτικο έχασε την μεγάλη διαφορά που είχε χτίσει. Η φόρμα της Μπαρτσελόνα, η συνέπεια στις κρίσιμες στιγμές που δείχνει η Ρεάλ, έχουν δημιουργήσει ένα νέο σκηνικό στην κορυφή. Η Μπάρτσα μείωσε στους 4 και η Ρεάλ στους 6 βαθμούς. Οι παίκτες του Σιμεόνε καλούνται να αποδείξουν πως μπορούν να πάνε μέχρι τέλους. Η Σεβίλλη, την είσοδό της στην 4άδα δεν πρόκειται να την χάσει, ούτε προλαβαίνει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Το παιχνίδι όμως για την Ατλέτικο, είναι τελικός. Το βρίσκετε και στην bet365!

Στα δύσκολα είναι σοφτ

Η Σεβίλλη, διαθέτει ποιότητα, όμως στα δύσκολα, αποδείχτηκε σοφτ. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε σε όλα τα παιχνίδια, που θα της έδιναν την δυνατότητα, να πάει ένα βήμα παραπάνω. Στον πρώτο γύρο έχασε με 2-0 στην έδρα της Ατλέτικο, στο γήπεδο της  με 0-1 από την Ρεάλ και με 0-2 από την Μπαρτσελόνα. Πρόσφατα στα ημιτελικά του κυπέλλου, δεν κατάφερε στο Καμπ Νου να υπερασπιστεί το καθαρό προβάδισμα με 2-0 από το πρώτο αγώνα, ενώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείστηκε από την προβληματική φέτος Ντόρτμουντ, πληρώνοντας την αδυναμία της να αμυνθεί με ασφάλεια στο Σάντσεθ Πιθχουάν. Σε αυτήν την αδυναμία, θα προσπαθήσει να χτυπήσει και η Ατλέτικο. Η Ατλέτικο παίζει ένα παιχνίδι που δίνει μισό πρωτάθλημα, αντίθετα, αυτός ο αγώνας δεν πρόκειται να αλλάξει την ιστορία της φετινής Σεβίλλης. Το διπλό στο 2,73.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

16.05 Νιούκαστλ – Τότεναμ | 2 @ 1,66 – winmasters

22.00 Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης | 2 @ 2,73 – goalbet