αβαρμιδης προγνωστικα

Με ένα και μόνο παιχνίδι…διαθέσιμο για τα προγνωστικά μας ξέραμε πως κάθε άλλο παρά εύκολο θα ήταν, στοιχηματικά, το χθεσινό βράδυ…και φυσικά δεν ήταν! Στηριχτήκαμε στην ποιότητα, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, της Λεβάντε αλλά ήταν τελικά το ισχυρότερο κίνητρο από πλευράς Ουέσκα που επικράτησε! Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στους αριθμούς του υπερπολύτιμου 2-0 για την ουραγό ίσως και να πιστέψει ότι το τελικό σκορ ήταν έως και μαγική εικόνα όμως, ας είμαστε ειλικρινείς, κάθε άλλο παρά ισχύει κάτι τέτοιο! Με πρωταγωνιστή για μια ακόμη φορά το Ράφα Μιρ oι “αθουλγκράνας” ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα, δεν κινδύνεψαν παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις, απολύτως δίκαια πήραν τη νίκη, δεν μπορούμε να μιλάμε για ατυχία σε ότι αφορά την…αστοχία της προσέγγισής μας!

Ρεάλ Μαδρίτης – Εϊμπάρ Προγνωστικά

Με Πριμέρα Ντιβισιόν κάνουμε και σήμερα την αρχή, στο “Αλφρέντο ντι Στέφανο” και την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Έιμπαρ στρέφεται, σε πρώτη φάση, το ενδιαφέρον μας! Έχοντας μπροστά της δύο παιχνίδια με τη Λίβερπουλ για τους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ και ενδιαμέσως “κλάσικο” η “βασίλισσα” δεν μπορεί παρά, ο Ζιντάν δηλαδή, να καταφύγει σε rotation, πόσω μάλλον από τη στιγμή που πολλοί διεθνείς καταπονήθηκαν στον “παράθυρο” των εθνικών ομάδων! Σε αυτό ακριβώς το “παράθυρο” προέκυψε και το μεγάλο ζήτημα με το Σέρχιο Ράμος, θα μείνει τουλάχιστον ένα μήνα εκτός, άλλη ομάδα οι “μερένγκες” χωρίς τον αρχηγό τους! Καρβαχάλ και Αζάρ παραμένουν επίσης στα “πιτς”, προστέθηκε στα…προβλήματα και ο Βαλβέρδε που δεν μπήκε καν αποστολή, πιθανότατα στον πάγκο θα μείνει ο Κρόος που ταλαιπωρήθηκε από μικροτραυματισμό αλλά τέθηκε τελικά στη διάθεση του Ζιζού!

Από πλευράς Έιμπαρ που μετρά 11 παιχνίδια χωρίς νίκη και βρίσκεται πλέον, μετά από τη χθεσινή νίκη της Ουέσκα, στην τελευταία θέση παρέα με την Αλαβές θα απουσιάσουν Μπιγάς, Εσπόσιτο, Ρέθιο και Μούτο, πολύ πιο φρέσκια και…δουλεμένη τις τελευταίες ημέρες η με ελάχιστους διεθνείς στη σύνθεσή της ομάδα του Μεντιλίμπαρ! Οι Βάσκοι έχουν μεν τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα αλλά…έξω πάνε καλά, δεν έχουν σκοράρει μόνο σε 2 από τα 14 εκτός έδρας παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, τα κατάφεραν ανεξαρτήτως αποτελέσματος κόντρα σε Μπαρσελόνα, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Μπέτις, Σοσιεδάδ, Μπιλμπάο και Θέλτα! Με δεδομένη την ποιοτική…υποβάθμιση της ανασταλτικής λειτουργίας της Ρεάλ χωρίς το Ράμος αλλά και την εικόνα της Έιμπαρ μακριά από το Ιπουρούα σε επίπεδο σκοραρίσματος, θεωρώ ούτως ή άλλως δεδομένο ότι οι Μαδριλένοι θα βρουν δίχτυα, επιλέγω GG και over 2.5, στο 2.55 η απόδοση! Το ματς το βρίσκετε και στην bet365!

Άρσεναλ – Λίβερπουλ Προγνωστικά

Από την Πριμέρα στην Πρέμιερ Λιγκ, μεγάλο ματς απόψε στο “Έμιρέιτς”, η Άρσεναλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ, πρώτο σφύριγμα στις 22:00! Mετά από την ανώδυνη ήττα, αλλά ήττα, από τον Ολυμπιακό για το Γιουρόπα η Άρσεναλ εμφανίστηκε, ή μάλλον ΔΕΝ εμφανίστηκε, στο πρώτο ημίωρο του λονδρέζικου ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ και βρέθηκε πίσω στο σκορ 3-0! Κάπου εκεί σα να χτύπησε το καμπανάκι, ανασκουμπώθηκε, αντέδρασε, μείωσε, ισοφάρισε, θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη, ένα ακόμη παιχνίδι, σίγουρα μια ομάδα και μια σεζόν ρόλερ κόστερ με τον Αρτέτα στην άκρη του πάγκου! Ο Ισπανός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή σήμερα τους  Νταβίντ Λουίς και Τζάκα, μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Σάκα και Σμιθ Ρόου, Πέπε, Έντεγκααρντ, Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ οι επικρατέστεροι για την (μέσο)επιθετική τετράδα!

Όσο για τη Λίβερπουλ, έχοντας θέλοντας και μη το μυαλό και στο πρώτο ματς με τη Ρεάλ που ακολουθεί, σταθερά χωρίς Μάτιπ, Γκόμες, Φαν Ντάικ και Χέντερσον, θα εμφανιστεί λογικά με δίδυμο Φίλιπς, Κάμπακ στα στόπερ, όχι και το πιο αξιόπιστο, Ζότα δίπλα στους Μανέ και Σαλάχ, αμφότεροι από υποχρεώσεις στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, στην επίθεση! Τον τελευταίο καιρό, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε κατά κόρον κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν αλλά και στις αρχές της τρέχουσας, οι “κόκκινοι” σκοράρουν με το σταγονόμετρο, τους περιμένω να…συμβάλλουν σε υψηλό σκορ απόψε, δεν τη λες και…χαλύβδινη την Άρσεναλ στα μετόπισθεν, θεωρητικά είναι παιχνίδι με στόχους και για τους δύο, στην ουσία μάλλον τα ευρωπαϊκά που έρχονται τους απασχολούν περισσότερο, δε βλέπω το λόγο να μην απελευθερώσουν το μεταξύ τους παιχνίδι! Επιλέγω, βασιζόμενος στη δημιουργική-εκτελεστική ποιότητα αλλά και την ανασταλτική έως και…ανεπάρκεια των δύο, over 3.00 ασιατικό, στο 2.37 η απόδοση!

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

17:15 ΡΕΑΛ – ΕΪΜΠΑΡ | GOAL / GOAL & OVER 2.5 @ 2.55

22:00 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ | OVER 3.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.37