intewetten logo

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δίνουν μάχη στη Λεωφόρο, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ. Το ντέρμπι υπάρχει με γκάμα ειδικών στην Interwetten!

Ο Παναθηναϊκός έχασε «χρυσή» ευκαιρία να ξεκινήσει με νίκη στα πλέι-οφ της Super League Interwetten. Οι «πράσινοι» έπαιξαν με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 0-2, και όλα έδειχναν ότι θα πάρουν το πολύτιμο τρίποντο. Ωστόσο, επαναπαύτηκαν και στο τέλος το πλήρωσαν με ισοφάριση. Ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος έκανε το 2-2 στις καθυστερήσεις! Τώρα, ο Παναθηναϊκός είναι στην πέμπτη θέση και δίνει μεγάλη μάχη για να προλάβει την τετράδα.

Ο ΠΑΟΚ με τη σειρά του, τα κατάφερε στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία υποδέχτηκε την ΑΕΚ στην Τούμπα και την κέρδισε εύκολα, με 3-1. Καλή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ, με τον Ζίβκοβιτς να ξεχωρίζει πετυχαίνοντας δύο γκολ. Στην τρίτη θέση ο ΠΑΟΚ, και στο -1 από τον δεύτερο Άρη. Φυσικά, οι «ασπρόμαυροι» έχουν να σκέφτονται και το κύπελλο, το οποίο θέλουν να κατακτήσουν.

Φαβορί για τη νίκη στο ντέρμπι, παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ. Στις αποδόσεις της Interwetten, o άσος βρίσκεται στο 3.65, το “Χ” στο 3.20 και το διπλό στο 2.15.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις