betshop

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κοντράρονται στη Λεωφόρο για τα πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Το ματς παίζει με πλήθος επιλογών στην Betshop!

Δεν μπήκε με το δεξί στα πλέι-οφ ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» δοκιμάστηκαν στην Τρίπολη και έχασαν μέσα από τα χέρια τους ένα πολύτιμο τρίποντο. Η ομάδα του Μπόλονι προηγήθηκε με 0-2, αλλά έριξε πολύ την απόδοσή της. Στο τέλος, είδε τον Αστέρα να ισοφαρίζει με γκολ του τερματοφύλακα Παπαδόπουλου! Γκέλα για το «τριφύλλι» και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Τώρα, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει, κάτι που έκανε και στην κανονική διάρκεια στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, πήγε με καλή ψυχολογία στη διακοπή. Διότι στην πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ, οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν με 3-1 την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, με τον Ζίβκοβιτς να ξεχωρίζει. Στην τρίτη θέση η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, θέλει να τερματίσει δεύτερη και να κατακτήσει το κύπελλο. Δεν προβλέπεται να κλειστεί στην άμυνα ο «Δικέφαλος» στη Λεωφόρο, αφού δεν το έκανε αυτό ούτε στο πρόσφατο ματς για την κανονική διάρκεια της διοργάνωσης.

Το πάνω χέρι για τη νίκη στο κρίσιμο αυτό ντέρμπι, το έχει ο ΠΑΟΚ. Στην betshop.gr, ο άσος παίζει σε απόδοση 3.71, η ισοπαλία στο 3.23 και το διπλό στο 2.12.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop