sunderland prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Η Σαραγόσα δεν μας δικαίωσε χθες στα προγνωστικά στοιχήματος, έμεινε στο 0-0 με την Καρταχένα εντός έδρας και δεν μας πλήρωσε τον άσσο. Επιστροφή σήμερα στην κανονικότητα, η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επαναρχίζει αυτό το τριήμερο, πάμε για το κλασικό ζέσταμα της Παρασκευής. 

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αναμετρήσεις σε Αγγλία (εμβόλιμες στις μικρές κατηγορίες), πλήρης δράση έχουμε σε Β’ Ιταλίας και Β’ Ολλανδίας, υπάρχουν επίσης παιχνίδια σε Ισπανία και Πορτογαλία. Μια τριάδα ξεχώρισα, πάμε να τη δούμε παρακάτω. 

Σάντερλαντ – Όξφορντ Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά στοιχήματος με League One Αγγλίας και το παιχνίδι Σάντερλαντ – Όξφορντ. Η Σάντερλαντ βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, είναι αήττητη στην τελευταία δεκάδα αγώνων και μετράει μόλις μια ήττα στις τελευταίες 15 αγωνιστικές. Δίνει μάχη για την απευθείας άνοδο, αυτή τη στιγμή είναι στο -2 από την 2η Πιτέρμπορο, από την οποία φιλοξενείται την ερχόμενη Δευτέρα και δεν επιτρέπεται να έχει απώλεια βαθμών σήμερα. Η Όξφορντ, από τη μεριά της, δεν είναι σε καμία περίπτωση αμελητέα ποσότητα, δίνει μάχη για να μπει στα πλέι οφ, ωστόσο δεν μπορεί να αποκτήσει σταθερότητα, εναλλάσσει τις νίκες με τις ήττες και στις δύο πρόσφατες εξόδους της έμεινε άσφαιρη, γνωρίζοντας σε αμφότερες την ήττα. Ο άσσος σε απόδοση 2.05 παρουσιάζει ενδιαφέρον και θα μπει στις επιλογές μου. 

Φόλενταμ – Καμπούρ Προγνωστικά

Συνεχίζω με Β’ Ολλανδίας και το παιχνίδι Φόλενταμ – Καμπούρ. Η Φόλενταμ έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, ψάχνει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα σε αυτά, στην προσπάθεια που κάνει για να διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη, η Καμπούρ έρχεται από εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Ρόντα, θα ψάξει αντίδραση, παραμένει φυσικά πρώτο φαβορί για την απευθείας άνοδο και θέλει να διατηρήσει αποστάσεις ασφαλείας από τις ομάδα που την καταδιώκουν. Οι γηπεδούχοι έρχονται από 4/5 Goal/Goal & Over 2.5, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την παραγωγικότερη επίθεση της κατηγορίας και στην καλή τους μέρα μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα. Το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.90 στην Stoiximan είναι αξιόλογο και θα το κρατήσω. 

Λεβάντε – Ουέσκα Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με Ισπανία και την αναμέτρηση στη Βαλένθια ανάμεσα στη Λεβάντε και την Ουέσκα. Η Λεβάντε μετά τα τελευταία αποτελέσματα πριν τη διακοπή έχασε έδαφος για την έξοδο στην Ευρώπη, είναι πιο χαλαρή πλέον στη βαθμολογία, δεν αγχώνεται σε καμία περίπτωση με την παραμονή της και εντός έδρας έχει δείξει τα διαπιστευτήρια της τη φετινή σεζόν μετρώντας μόλις δύο ήττες σε 14 παιχνίδια. Από την άλλη, η Ουέσκα παίζει για τη ζωή της σε κάθε παιχνίδι, το πάλευε φιλότιμα πριν τη διακοπή, πηγαίνει στη Βαλένθια με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη βάλει ξανά γερά στο κόλπο της παραμονής και μπορεί να δυσκολέψει τους γηπεδούχους. Πιθανό φαντάζει το Goal/Goal και θα το… τιμήσω σε απόδοση 1.85. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Σάντερλαντ – Όξφορντ | 1 (2.05 @winmasters)

21:00 Φόλενταμ – Καμπούρ | Goal/Goal & Over 2.5 (1.90 @stoiximan)

22:00 Λεβάντε – Ουέσκα | Goal/Goal (1.85 @goalbet)