Καλημέρα. Οι λεπτομέρειες μας τα χαλούν εσχάτως, αφού και χθες ένα τρίποντο στο φινάλε της κανονικής διάρκειας έστειλε το ματς της Μπασκόνια με την Εφές στην παράταση και το «διπλό» ημίχρονο, «διπλό» τελικό χάθηκε άδοξα, παρά τη νίκη των Τούρκων με 111-101. Αυτά τα έχει το στοίχημα, οπότε συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και προσήλωση.

Μένουμε στα παρκέ της Ευρωλίγκας και από τη Βιτόρια θα μεταφερθούμε στην Κωνσταντινούπολη.

Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Την ευκαιρία να πατήσει τετράδα έχει η Φενέρμπαχτσε μετά τις 15 επιτυχίες στα πιο πρόσφατα 17 και την ήττα της Αρμάνι από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι Τούρκοι θέλουν το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ και έχουν τη δυνατότητα να το πάρουν με δύο στα δύο.

Την πρωτιά συνεχίζει και κυνηγά η Μπαρτσελόνα, που μπορεί να την κατακτήσει ακόμα και με δύο ήττες στους εναπομείναντες αγώνες της. Με μία επιτυχία κλειδώνει την πρώτη θέση. Με την Μακάμπι δε φόρτσαρε και ίσως κάνει συντήρηση εν όψει της συνέχειας.

Μιλώντας για στοίχημα λοιπόν, θα πάρουμε το ρίσκο με τον καλοπληρωμένο «άσο». Η ανάγκη και το κίνητρο είναι με τη Φενέρ, η οποία ποιοτικά δεν υστερεί πολύ σε σχέση με τους Καταλανούς και το 2,42 στη Stoiximan είναι εξαιρετική απόδοση

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:45 Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα | 1 (2,42@ stoiximan)