zaragoza prognostika

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Η Εθνική μας ομάδα χθες έκανε κακή εμφάνιση και το 1-1 κόντρα στη Γεωργία ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούσε να πάρει. Δυστυχώς με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορούμε να έχουμε ψηλά τον πήχη στα προκριματικά. Στο άλλο ματς, η Αυστρία ηττήθηκε κατά κράτος 4-0 από τη Δανία και δεν μας πλήρωσε το καλοπληρωμένο αμφίσκορο στα προγνωστικά στοιχήματος

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Πέμπτη (01/04) δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τα παιχνίδια είναι μετρημένα στα δάχτυλα, δράση έχουμε σε Β’ Ισπανίας με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων, υπάρχουν επίσης δύο παιχνίδια στη League One Σκωτίας και τρία στην Κολομβία. Ένα ξεχώρισα από τη Β’ Ισπανίας, πάμε να το δούμε παρακάτω. 

Σαραγόσα – Καρταχένα Προγνωστικά

Το παιχνίδι που θα με απασχολήσει σήμερα στοιχηματικά είναι αυτό ανάμεσα στη Σαραγόσα και την Καρταχένα. Η Σαραγόσα έκανε λίγα πράγματα την προηγούμενη αγωνιστική και το 1-1 με τη Λογρονιές εκτός έδρας θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα. Επιστρέφει στην έδρα της, εκεί βρίσκει τον τρόπο και παίρνει σημαντικές νίκες, μετράει 6/7 πρόσφατες αγωνιστικές, σε όλες τις επιτυχίες κράτησε ανέπαφη την εστία της, οι πέντε ήρθαν με το αγαπημένο της 1-0.

Από την άλλη, η Καρταχένα ενισχύθηκε τον Γενάρη με στόχο να σώσει την κατηγορία, οι άνθρωποι της βλέπουν πως οι μεταγραφές -προς το παρόν- δεν έχουν πιάσει τόπο. H ομάδα αγνοεί τη νίκη τέσσερα παιχνίδια (0-2-2), βρίσκεται αναμενόμενα εντός επικίνδυνης ζώνης και στις 12 φετινές εξόδους της κατάφερε να πανηγυρίσει ένα διπλό (1-3-8), μένοντας μάλιστα άσφαιρη στις 4/5 πιο πρόσφατες. Απουσιάζουν σήμερα τρεις βασικοί, ο μπακ Σιμόν, ο εξτρέμ Νάτσο Χιλ και ο χαφ Κλαβερία, όλοι τραυματίες, σε διεθνείς υποχρεώσεις λείπει και ο σημαντικός χαφ Αμπουρτζάνια, ενώ τιμωρημένος είναι και ο στόπερ Νάβας.

Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στα τελευταία παιχνίδια, τη δυναμική που αποκτά η Σαραγόσα στα εντός έδρας, την “ανυπαρξία” της Καρταχένα στα εκτός έδρας και τις κομβικές απουσίες των φιλοξενούμενων, ο άσσος της ομάδας του Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ στο 2.37 της Stoiximan είναι μεγαλύτερος απ’ όσο περίμενα (κοντά στο 2.10 υπολόγιζα να τον έβγαζαν οι μπουκ) και θα αποτελέσει τη μοναδική μου επιλογή για απόψε. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:30 Σαραγόσα – Καρταχένα | 1 (2.37 @stoiximan)