almeria prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Η επιστροφή της στήλης σε στοιχηματικό επίπεδο δεν συνοδεύτηκε με θετικό τρόπο. Ρίσκαρα με το “Χ” στο Φουενλαμπράδα – Μαγιόρκα, με την πρωτοπόρο της Σεγούντα να δέχεται τέσσερα γκολ από την ομάδα της Μαδρίτης γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με 4-1. Στο άλλο ματς, η Γκόου Αχέντ Ιγκλς έβγαλε μόνη της τα ματάκια της, αφού κέρδιζε 2-0 για παραπάνω από μια ώρα αγώνα, τελικά παραχώρησε 3-3 με τη Ντεν Μπος εκτός έδρας και δεν μας πλήρωσε το διπλό στα προγνωστικά στοιχήματος

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Τρίτη (30/03) παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη χθεσινή ημέρα, υπάρχει δράση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, ενώ έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική σε Β’ Ισπανίας και εξ αναβολής παιχνίδια σε Αγγλία και Σκωτία. Δύο σημεία ξεχώρισα, πάμε να τα δούμε παρακάτω. 

Μάλαγα – Αλμερία Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά στοιχήματος με Β’ Ισπανίας και το παιχνίδι Μάλαγα – Αλμερία. Η Μάλαγα δείχνει ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια, συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια αήττητη (2-2-0), έχει μάθει πλέον να κερδίζει και εντός έδρας (πήρε επτά βαθμούς στα τρία τελευταία), αλλά συνεχίζει να παίζει με πολλές απουσίες (δύο τιμωρημένοι και δύο εξαιρετικά αμφίβολοι). Η Αλμερία αδικείται κατάφωρα από το 1-1 με τη Λεγανές και άπαντες στην ομάδα μιλάνε για κλοπή νίκης (δέχθηκε την ισοφάριση με ανύπαρκτο πέναλτι στην εκπνοή). Δεν έχει περιθώρια για απώλειες η ομάδα του Γκόμες, πηγαίνει στο “Ροσαλέδα” με έναν και μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στο κόλπο της απευθείας ανόδου. Είναι ανώτερο σύνολο η Αλμερία, αν παίξει με βάση τις πραγματικές της δυνατότητες, μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό του 2.35 στην Stoiximan.

Καρλάιλ – Κρόουλι Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις σημερινές μου προτάσεις με παιχνίδι από τη Β’ Αγγλίας και το παιχνίδι Καρλάιλ – Κρόουλι. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε κακή κατάσταση, έρχονται από ήττες, από τρεις διαδοχικές η Καρλάιλ, από δύο η Κρόουλι. Αμφότερες δεν έχουν περιθώρια, είναι υποχρεωμένες να ψάξουν αντίδραση για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για τα πλέι οφ. Η Καρλάιλ μετράει 10/11 αμφίσκορα, ενώ η Κρόουλι επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο στοίχημα στις 9/11 πρόσφατες εξόδους της. Με την εικόνα των δύο ομάδων και με την ανάγκη που έχουν αμφότερες για βαθμούς, το Goal/Goal στο 1.82 είναι μια λογική επιλογή και θα τιμηθεί. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

20:30 Μάλαγα – Αλμερία | 2 (2.35 @stoiximan)

21:00 Καρλάιλ – Κρόουλι | Goal/Goal (1.82 @goalbet)