betshop

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Αταλάντα για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. To παιχνίδι εντοπίζεται με πλήθος αγορών στην Betshop.

Το υπέρ της αποτέλεσμα (1-0) στον πρώτο αγώνα με την Αταλάντα καλείται να υπερασπιστεί η Ρεάλ Μαδρίτης για να βρεθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γκολ του Μεντί τέσσερα λεπτά πριν συμπληρωθεί η κανονική διάρκεια είναι αυτό που δίνει “αέρα” στην ομάδα του Ζιντάν απόψε. Παρόλο που οι αντίπαλοι έπαιζαν με 10 στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και οι “μερένχες” είχαν όλες τις ευκαιρίες δεν τις αξιοποίησαν για ευρύτερο σκορ. Τελευταία, η Ρεάλ κέρδισε εντός με 2-1 την Έλτσε για το ισπανικό πρωτάθλημα και πλέον είναι τρίτη στο -6 από την κορυφή.

Δεν τα κατάφερε η Αταλάντα στο Μπέργκαμο κόντρα στην Ρεάλ, καθώς είχε να διαχειριστεί την απώλεια του Φρόιλερ με κόκκινη ήδη από το 17’. Άντεξε για μεγάλο διάστημα, όμως λύγισε στα τελευταία λεπτά, δεχόμενη το τέρμα για το τελικό 1-0 σε βάρος της. Όσον αφορά τη Σέριε Α, κέρδισε μέσα στην έδρα της τη Σπέτσια με 3-1 και χωρίς το παραμικρό άγχος, με τον Πάσαλιτς να σκοράρει δύο φορές (53’, 73’). Στον βαθμολογικό πίνακα ανέβηκε τέταρτη, στο -3 από την τρίτη Γιουβέντους.

Στην Betshop, παρατηρούμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Ο άσος λοιπόν, προσφέρεται στο 2.22, η ισοπαλία στο 3.85 και το διπλό στο 3.35.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop