intewetten logo

Μεγάλο ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα σήμερα, με τον Παναθηναϊκό να παίζει στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ. Το ντέρμπι παίζει με πολλές αγορές στην Interwetten.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει εναγωνίως την επιστροφή στις επιτυχίες, αφού τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για αυτόν τελευταία. Η ομάδα του Μπόλονι παίζει κακό ποδόσφαιρο και πάει από ήττα σε ήττα. Και μάλιστα, από την ίδια ομάδα! Οι «Πράσινοι» έχασαν και στο πρωτάθλημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με 1-0, μετά τον αποκλεισμό από τους Γιαννιώτες στο κύπελλο. Πολύ δύσκολο ματς απόψε για τον Παναθηναϊκό, αλλά οφείλει να παλέψει για το τρίποντο.

Ο ΠΑΟΚ τώρα, έρχεται και αυτός από μια δύσκολη κατάσταση. Ο «Δικέφαλος» αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Άρη στην Τούμπα. Οι «ασπρόμαυροι» ισοφάρισαν από το 0-2, σε 2-2, με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ωστόσο, κανείς στον ΠΑΟΚ δεν είναι ευχαριστημένος ούτε με το αποτέλεσμα, ούτε με την εικόνα της ομάδας. Ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένει πολλά περισσότερα σήμερα από τους παίκτες του, με φόντο ένα μεγάλο «διπλό».

Στην interwetten.gr, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι για τη νίκη στον αγώνα. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι σε απόδοση 3.65, το “Χ” στο 3.10 και το διπλό στο 2.15.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις