betshop

Ντέρμπι στο Λονδίνο στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Άρσεναλ να  φιλοξενεί την Τότεναμ. Ο αγώνας εντοπίζεται με πλήθος επιλογών στην Betshop.

Από μεγάλη νίκη στο «Καραϊσκάκη» για το Γιουρόπα Λιγκ, επί του Ολυμπιακού, προέρχεται η Άρσεναλ. Οι «Κανονιέρηδες» βρήκαν τρία γκολ στον Πειραιά, και με το τελικό 1-3 έχουν πάρει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους «8». Η ομάδα του Αρτέτα είχε το 1-1 με την Μπέρνλι στο πρωτάθλημα, αλλά ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλό της. Έχασε ανεπανάληπτες ευκαιρίες, απλά δεν βρήκε το γκολ της νίκης. Είναι ανεβασμένη συνολικά η Άρσεναλ τελευταία.

Στην αντίπερα όχθη, η Τότεναμ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη τελευταία, και πάει από νίκη σε νίκη. Την Πέμπτη υποδέχτηκε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Γιουρόπα Λιγκ, και την κέρδισε εύκολα με 2-0. Ουσιαστικά, είναι με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Μουρίνιο έχει ελπίδες για την τετράδα στην Πρέμιερ, αλλά πρέπει να συνεχίζει να κερδίζει. Την προηγούμενη αγωνιστική, επικράτησε εύκολα με 4-1 την Κρίσταλ Πάλας. Έχει Κέιν και Μπέιλ σε μεγάλη φόρμα ο Μουρίνιο και χαίρεται ιδιαιτέρως για αυτό!

Στην Betshop, παρατηρούμε ότι η Άρσεναλ έχει το προβάδισμα για τη νίκη στο ντέρμπι. Ο άσος λοιπόν, βρίσκεται στο 2.56, η ισοπαλία στο 3.32 και το διπλό στο 2.86.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop