intewetten logo

Ντερμπάκι σήμερα στη Λα Λίγκα, ανάμεσα στη Λεβάντε και τη Βαλένθια. Το ματς υπάρχει με μεγάλη ποικιλία στοιχηματικών αγορών στην Bet365.

Έφτασε πολύ κοντά στο μεγάλο όνειρο, που ήταν η συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου, αλλά δεν τα κατάφερε η Λεβάντε. Στο 112′, δέχτηκε γκολ από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχασε με 1-2 στην παράταση και αποκλείστηκε. Έπεσε… βαρύς ο αποκλεισμός στις τάξεις της Λεβάντε, και λογικό είναι. Στη συνέχεια, έπαιξε με τη Σοσιεδάδ, εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, και έχασε με 1-0. Δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα του αγώνα, και απλά περίμενε να χάσει. Η Λεβάντε είναι στη μέση της βαθμολογίας.

Ακριβώς από κάτω της, είναι η συμπολίτισσα Βαλένθια, που έχει μαζέψει δύο πόντους λιγότερους. Ωστόσο, οι «Νυχτερίδες» έρχονται με καλή ψυχολογία στο σημερινό ντέρμπι, μετά το 2-1 επί της Βιγιαρεάλ. Σπουδαία νίκη αυτή για τη Βαλένθια, ήρθε με επική ανατροπή από το 86′ και μετά! Έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές οι φιλοξενούμενοι, και ειδικά στην επίθεση. Γκέδες και Γκαμεϊρό αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν σήμερα μπροστά.

Το πάνω χέρι για το τρίποντο έχει απόψε η Λεβάντε, με βάση τις αποδόσεις στην Interwetten. Έτσι, ο άσος βρίσκεται στο 2.25, το “Χ” στο 3.30 και το διπλό στο 3.30.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις