Προγνωστικά Α’ Κίνας: Με επτά αναμετρήσει σήμερα Τετάρτη (20/07) ανοίγει η αυλαία της εμβόλιμης 18ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ της Κίνας.

Σαντόνγκ Λουνέγκ – Χανγκτσόου (20/07/16 14:35): Ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Λιαονίνγκ αναδείχθηκε το Σάββατο η Σαντόνγκ. Τρίτη σερί αγωνιστική που παραμένει αήττητη (2-1-0), έμεινε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη πλευρά η Χανγκτσόου έμεινε στο «στείρο» 0-0 με την Σιγιαζουάνγκ στην έδρα της, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στους τέσσερις αγώνες (3-1-0). Βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της χώρας αναμετρούνται σήμερα στο Τζινάν. Υστερεί σε ποιότητα η γηπεδούχος, κάποια στιγμή θα σταματήσει η ρέντα των φιλοξενούμενων. Πολύ χαμηλός ωστόσο ο «άσσος» θα τον πάρουμε με ισοπαλία στο ημίχρονο.

Προγνωστικό: Χ – 1 (3.90 @ Stoiximan)

Γιανγκσού – Χεμπέι (20/07/16 14:35): Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Γιανγκσού, η οποία ηττήθηκε με 3-0 από την Γιανμπιάν, εντός έδρας. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα, αν συνυπολογίσουμε και αυτή του Κυπέλλου, έμεινε 13 πόντους πίσω από την κορυφή. Από την άλλη πλευρά η Χεμπέι ηττήθηκε από την Γκουοάν (1-0 εντός έδρας), γνωρίζοντας την τέταρτη σερί ήττα της στο πρωτάθλημα (δεν έχει σκοράρει). Δίνει τη δική της μάχη για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ισοβαθμώντας αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση με την Σιπγ. Ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες έχουν οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: 1 (1.56 @ Goalbet)

Χενάν – Λιαονίνγκ (20/07/16 14:35): Την βαριά εντός έδρας ήττα υπέστη η Χενάν από την Τσονγκίνγκ με 3-0. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και τέταρτη στα τελευταία έξι παιχνίδια της (2-0-4). Από την άλλη πλευρά η Λιαονίνγκ έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Σαντόνγκ, εντός έδρας, μετρώντας μόλις μία ήττα στα τελευταία έξι (4-1-1), ούσα στο +6 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Δεν είναι καλά η Χενάν, αξία στην κόντρα του φαβορί.

Προγνωστικό: Χ2 (1.70 @ Betshop)

Γκουοάν – Γιανμπιάν (20/07/16 14:35): Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Γκουοάν, η οποία απέδρασε με το «διπλό» από την έδρα της Χεμπέι (0-1), στο 3-2-1 το σερί της στις τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά η Γιανμπιάν βρίσκεται σε  άνοδο και το απέδειξε περίτρανα με το επιβλητικό 3-0 επί της ισχυρής Γιανγκσού, εντός έδρας. Δεύτερη διαδοχική επικράτηση, απομακρύνθηκε επτά πόντους από τον υποβιβασμό. Δελεάζουν οι αποδόσεις του «διπλού», ωστόσο η Γκουοάν έρχεται από θετικό αποτέλεσμα και είναι στο χέρι της να διπλασιάσει τις νίκες. Θα ποντάρουμε στην ισοπαλία στο ημίχρονο θεωρώντας πως οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αντέξουν στα πρώτα 45 λεπτά.

Προγνωστικό: Χ-1 (3.75 @ Magicbet)

Τιαντζίν – Τσανγκτσούν (20/07/16 14:35): Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Τιαντζίν, η οποία ηττήθηκε 3-2 από την Κουανγκτσόου ΡΦ (εκτός έδρας). Έκτη σερί αγωνιστική που αγνοεί το «τρίποντο» (0-2-4), παρέμεινε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Από τη δική της πλευρά η Τσανγκτσούν υπέστη την εντός έδρας ήττα 2-1 από την πρωτοπόρο Κουανγκτσόου Εβεργκάντε, γνωρίζοντας την τρίτη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα. Στην έδρα της στηρίζεται η Τιαντζίν (4-1-3), μπορεί να υπερκεράσει το εμπόδιο της τραγικής εκτός Τσανγκτσούν.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Interwetten)

Σανγκάη Σιπγ – Τσονγκίνγκ (20/07/16 14:35): Την ήττα στο ντέρμπι της Σανγκάης από την Σενχούα γνώρισε την Κυριακή η Σιπγ (2-1 εκτός έδρας). Πρώτη ήττα, έπειτα από πέντε αγωνιστικές αήττητη (2-3-0), παρέμεινε εντός Τσάμπιονς Λιγκ, ούσα στην τρίτη θέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Τσονγκίνγκ θριάμβευσε μετά το εντυπωσιακό πέρασμα της από την έδρα της Χενάν (3-0). Τρέχει ρεκόρ 4-0-2 στις τελευταίες εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, στο +6 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Παιχνίδι με γκραντ φαβορί, οι τιμές ωστόσο είναι αποκρουστικές. Θα πάμε στα πολλά γκολ, πιστεύοντας πως μπορεί να συνεισφέρει σ’ αυτό και η Τσονγκίνγκ.

Προγνωστικό: Over 3.5 (2.25 @ Goalbet)

Κουανγκτσόου ΡΦ – Κουανγκτσόου Εβερ. (20/07/16 14:35): Το μεγάλο ντέρμπι του Κουανγκτσόου, ανάμεσα σε ΡΦ και Εβεργκράντε. Από τη μία οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Τιαντζίν. Αυτή ήταν η τρίτη σερί επικράτηση τους, μείωσαν τη διαφορά από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ στους πέντε πόντους. Από την άλλη πλευρά η πρωτοπόρος και απόλυτο αφεντικό της πόλης Εβεργκράντε επικράτησε δύσκολα με 2-1 της Τσανγκτσούν (εκτός έδρας), επεκτείνοντας το αήττητο σερί τους στις επτά αγωνιστικές (14-3-0). Αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση στους 13 πόντους και παίζει μόνη της στην κατάκτηση του τίτλου. Αν κάπου υπάρχει αξία είναι στην κόντρα της Εβεργκράντε.

Προγνωστικό: 1Χ (2.15 @ Stoiximan)