betshop

Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα για τους “16” του Champions League. Το ματς διατίθεται με πλήθος στοιχηματικές επιλογές στην Betshop.

Σαρωτική ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο αγώνα του συγκεκριμένου ζευγαριού, νικώντας στη Βαρκελώνη με 4-1. Παρόλο που βρέθηκε να χάνει, είχε τον Εμπαπέ σε μεγάλη μέρα, καθώς πέτυχε χατ τρικ (32’, 65’, 85’). Αυτό ανέβασε τον αριθμό των γκολ του στα 25 στη διοργάνωση. Έρχεται από νίκη στο γαλλικό κύπελλο με 3-0 εκτός έδρας κόντρα στην Μπρεστ. Στο πρωτάθλημα είναι στη 2η θέση και στο -2 από την 1η, όπου βρίσκεται η Λιλ.

Σχεδόν καταδικαστικό είναι το αποτέλεσμα που κουβαλάει η Μπαρτσελόνα από το περασμένο παιχνίδι με την Παρί. Ο Μέσι άνοιξε μεν το σκορ με πέναλτι στο 27’, όμως η γαλλική ομάδα έπειτα βρήκε τέσσερις φορές δίχτυα. Ωστόσο, εντός συνόρων δεν έδειξε να επηρεάζεται, αφού έκτοτε παραμένει αήττητη. Την προηγούμενη αγωνιστική της Λα Λίγκα δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει εκτός την Οσασούνα με 2-0. Ανέβηκε στη 2η θέση του πίνακα με τρεις πόντους λιγότερους από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και με ένα ματς περισσότερο.

Στην betshop.gr, η Μπαρτσελόνα έχει οριακό προβάδισμα για να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι. Πιο ειδικά, ο άσος παίζεται σε απόδοση 2.64, η ισοπαλία στο 3.80 και το διπλό στο 2.60. Εξαιρετικά χαμηλά βρίσκεται η πρόκριση της Παρί στο 1.01 και αντίστοιχα στο 8.60 αυτή της Μπαρτσελόνα!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop