intewetten logo

Για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Σεβίλλη. Το παιχνίδι παίζει με πλήθος αγορών στην Interwetten.

Να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση θα ψάξει η Ντόρτμουντ, μετά τις βάσεις που έβαλε στον πρώτο αγώνα. Ο Χόλαντ… είχε κέφια και σκόραρε δύο φορές, στο 27’ και στο 43’, ενώ έδωσε και ασίστ στο πρώτο τέρμα της γερμανικής ομάδας με σκόρερ τον Νταχούντ στο 19’. Το αποτέλεσμα ήταν 3-2 υπέρ της, Θα πρέπει να αφήσει πίσω της την ήττα με 4-2 στην Μπουντεσλίγκα και το Klassiker από την Μπάγερν Μονάχου, που υπέστη το προηγούμενο Σάββατο.

Η Σεβίλλη είχε την τύχη να προηγηθεί στο περασμένο ματς με τη Ντόρτμουντ χάρη στο γκολ του Σούσο στο 7’, ωστόσο μετά από τα τρία που δέχτηκε κατάφερε μόνο να μειώσει με τον Ντε Γιονγκ στο 83’. Δεν έχει καλύτερη πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις τελευταία, αφού έχασε από την Μπαρτσελόνα (3-0 εκτός) στο Κόπα ντελ Ρέι, αλλά και από την Έλτσε (2-1 εκτός) στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει διατηρεί απόψε η Ντόρτμουντ. Στην interwetten.gr, ο άσος παίζεται σε απόδοση 2.20, το “Χ” στο 3.65 και το διπλό στο 3.10. Όσον αφορά την πρόκριση, για τη Ντόρτμουντ είναι στο εξαιρετικά χαμηλό 1.12 και για τη Σεβίλλη στο 5.75.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις