betshop

Η Ντόρτμουντ κοντράρεται εντός έδρας με τη Σεβίλλη για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας εντοπίζεται με πολλές στοιχηματικές επιλογές στην Betshop.

Τη δουλειά που ξεκίνησε στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν” θέλει να τελειώσει απόψε η Ντόρτμουντ. Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ, όμως ο Νταχούντ στο 19’, όσο και ο Χόλαντ δύο φορές μάλιστα στη συνέχεια (27’, 43’) την έβαλαν σε θέση οδηγού, ενώ η Σεβίλλη μπόρεσε μόνο να μειώσει με τον Ντε Γιονγκ (84’) για το τελικό 3-2 υπέρ των Γερμανών. Μπαίνει στην αναμέτρηση μετά την ήττα με 4-2 από την Μπάγερν Μονάχου για το γερμανικό πρωτάθλημα, που την άφησε στην 6η θέση και στο -4 από την τετράδα.

Ντεφορμέ εμφανίζεται εσχάτως η Σεβίλλη, που έχει χάσει στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις. Η τελευταία ήττα ήρθε αναπάντεχα κόντρα στην Έλτσε για το πρωτάθλημα Ισπανίας το περασμένο Σάββατο εκτός έδρας με 2-1. Η ομάδα του Λοπετέγκι εκεί βρίσκεται στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις τρεις πόντους πιο ψηλά από την 5η και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Στην betshop.gr, η Ντόρτμουντ έχει το πάνω χέρι για τη νίκη στο αποψινό ματς. Ειδικότερα, ο άσος παίζεται σε απόδοση 2.32, η ισοπαλία στο 3.80 και το διπλό στο 3.25. Χαμηλά βρίσκεται η πρόκριση της Ντόρτμουντ στο 1.16 και αντίστοιχα στο 5.70 αυτή της Σεβίλλης.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop