intewetten logo

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη Σούπερ Λιγκ. Το παιχνίδι παίζει με ευρεία γκάμα αγορών στην Interwetten.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της η ΑΕΚ. Παρόλο που έχασε εκτός έδρας από τον ΝΠΣ Βόλο με 1-0, το 4-2 του πρώτου αγώνα της χάρισε το εισιτήριο. Στο πρωτάθλημα τελευταία αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, σε ένα μοιρασμένο ματς χωρίς ιδιαίτερες αξιώσεις. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, στο -2 από τον τρίτο ΠΑΟΚ και στο -3 από τον δεύτερο Άρη.

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο Απόλλων Σμύρνης την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Κατάφερε να πάρει τη νίκη στο γήπεδό του κόντρα στον ΟΦΗ με 2-1. Προηγήθηκε δύο φορές και πέτυχε το “τρίποντο”, που μπορεί να αποδειχτεί σημαντικό στην υπόθεση παραμονής του στην κατηγορία. Είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ήττες από τη Λαμία (1-0 εντός) και τον Βόλο (2-0 εκτός). Στον βαθμολογικό πίνακα είναι δέκατος, στο +5 από τον Παναιτωλικό που είναι μία θέση χαμηλότερα.

Περισσότερες πιθανότητες για το “τρίποντο” έχει σήμερα η ΑΕΚ. Στην interwetten.gr, ο άσος παίζεται σε απόδοση 1.35, το “Χ” στο 4.80 και το διπλό στο 8.75.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις