eindhoven prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome!

Δεν έκλεισε με θετικό πρόσημο η στήλη τη χθεσινή μέρα, ένα στα τρία έγραψε ο απολογισμός. Η Σασουόλο δεν σκόραρε στο Ούντινε και δεν μας πλήρωσε το αμφίσκορο, Ροστόφ και Σότσι “κόλλησαν” στο μηδέν, κυρία η Πορτιμονένσε επιβεβαίωσε εύκολα τον άσσο με την Τοντέλα (3-0) και η ζημιά ήταν μικρή στα προγνωστικά στοιχήματος.  

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα σήμερα Κυριακή (07/03) παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, υπάρχει δράση σε όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και το σπίτι του στοιχήματος ξεχώρισε τρεις καλοπληρωμένες επιλογές. Επίσης, στην αριστερή στήλη μπορείτε να δείτε επίσης επιλογές για όλα τα… γούστα (χινάρι, ημίχρονο/τελικό και τριάδα).

Νόρντζελαντ – Χόρσενς Προγνωστικά

Ξεκινάω τα προγνωστικά στοιχήματος με Δανία και το παιχνίδι Νόρντζελαντ – Χόρσενς. Οι δύο ομάδες έρχονται από μεγάλες νίκες μεσοβδόμαδα στην εμβόλιμη, η Νόρντζελαντ κέρδισε στην έδρα της Άαρχους (0-1) και η Χόρσενς επικράτησε 2-1 της Άαλμποργκ εντός έδρας. Ομάδα με περισσότερες δυνατότητες οι γηπεδούχοι, δείχνουν καλύτερο πρόσωπο μέσα στο 2021 και παλεύουν για την εξάδα και τα πλέι οφ για έξοδο στην Ευρώπη. 

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν έλυσαν όλα τους τα προβλήματα με μια νίκη, βρίσκονται στο -10 απ’ την 10η θέση και με τα υπάρχοντα δεδομένα πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Μακριά από την έδρα τους έχουν απογοητευτική εικόνα, δεν κέρδισαν καμία από τις εννιά φετινές εξόδους τους (0-2-7), στις επτά εξ αυτών μάλιστα έμειναν άσφαιροι. Ο άσσος εδώ έχει το προβάδισμα, “τσίμπησε” ελαφρώς προς τα πάνω και στο 2.15 αποτελεί μια καλή περίπτωση. 

Φορτούνα Σιτάρντ – Αϊντχόφεν Προγνωστικά

Συνεχίζω με Ολλανδία και το παιχνίδι Φορτούνα Σιτάρντ – Αϊντχόφεν. Η Φορτούνα Σιτάρντ γνώρισε την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Γκρόνινγκεν (1-0), πάντως εξακολουθεί να βγάζει προς τα έξω καλή εικόνα, μετράει εννιά νίκες στις 13 πρόσφατες αγωνιστικές (9-1-3) και έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή της στην κατηγορία (στο +13 απ’ την επικίνδυνη ζώνη). 

Από την άλλη, η Αϊντχόφεν έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στο ντέρμπι με τον Άγιαξ (1-1, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις) και την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή. Δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες, αφού πλέον βρίσκεται στο +2 απ’ την Αλκμάαρ και ο βασικός της στόχος (2η θέση, προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ) κινδυνεύει να χαθεί. Βλέπω να έχει γκολ το ματς στο Σιτάρντ, ξεχώρισα Goal/Goal & Over 2.5 και Over 3 Ασιατικό, κράτησα το δεύτερο σε απόδοση 1.82 στην Stoiximan, φοβάμαι μην κάνει κανένα ξέσπασμα η PSV. 

Χιρόνα – Αλμερία Προγνωστικά

Ολοκληρώνω τις προτάσεις μου με Β’ Ισπανίας και το παιχνίδι στην Καταλονία ανάμεσα στη Χιρόνα και την Αλμερία. Η Χιρόνα δεν είναι στα καλύτερά της, μετράει δύο νίκες στην τελευταία δεκάδα αγώνων (2-5-3), έχει μείνει στο -4 απ’ την εξάδα και η νίκη στο σημερινό παιχνίδι αποτελεί μονόδρομο για να διατηρήσει πολλές ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ. Από την άλλη, η Αλμερία επανήλθε στις νίκες με το εμφατικό 4-1 επί της Λούγκο, παλεύει για την απευθείας άνοδο στην Πριμέρα και με νίκη σήμερα θα προσπεράσει στη βαθμολογία την Εσπανιόλ και θα σκαρφαλώσει στην 2η θέση. Η Χιρόνα εντός έδρας είναι δυνατή, παράγει φάσεις, μπορεί να βρει ένα γκολ, η Αλμερία διαθέτει την κορυφαία επίθεση της Σεγούντα (42 γκολ) και επιβεβαίωσε το αμφίσκορο στις 7/10 πρόσφατες εξόδους της. Αμφότερες με σημαντικό κίνητρο, από ένα γκολ μπορούν να πετύχουν, θα κρατήσω το Goal/Goal σε απόδοση 1.95. 

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

19:00 Νόρντζελαντ – Χόρσενς | 1 (2.15 @goalbet)

15:30 Φορτούνα Σιτάρντ – Αϊντχόφεν | Over 3 Ασιατικό (1.82 @stoiximan)

22:00 Χιρόνα – Αλμερία | Goal/Goal (1.95 @bwin)