bet365

Το ντέρμπι του Μάντσεστερ πρωταγωνιστεί σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ. Το παιχνίδι είναι με πολλές επιλογές για στοίχημα στην Bet365.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι το απόλυτο αφεντικό στο αγγλικό πρωτάθλημα φέτος. Οι «Πολίτες»έχουν ξεφύγει με 14 πόντους από τη δεύτερη Γιουνάιτεντ και ουσιαστικά έχουν κλειδώσει τον τίτλο. Με νίκη σήμερα, υπογράφουν στην ουσία την κούπα! Έχουν φτάσει τις 21 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ! Τελευταία νίκη, αυτή απέναντι στη Γουλβς με 4-1, πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλλον έχει στόχο να παραμείνει στην τετράδα πλέον, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Οι 14 πόντοι διαφοράς με τη Σίτι δεν καλύπτονται, και ειδικά αν δεν κερδίσει σήμερα μέσα στο «Έτιχαντ». Πάντως, δεν είναι σε καλή φόρμα η ομάδα του Σόλσκιερ και αυτό φάνηκε και στο Λονδίνο με την Κρίσταλ Πάλας. Το τελικό 0-0 άφησε κι άλλο πίσω τη Γιουνάιτεντ και το «διπλό» είναι μονόδρομος απόψε.

Το πάνω χέρι για τη νίκη στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, το έχει η Σίτι και με… διαφορά, στην bet365.gr. Ο άσος είναι σε απόδοση 1.50, το “Χ” στο 4.33 και το διπλό στο 6.75.

Στη Bet365 θα βρείτε αγορές για το Νικητή Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις