betshop

Ντέρμπι ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα! Βρείτε το ματς με πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές στην Betshop.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε στις επιτυχίες την περασμένη αγωνιστική, μετά από κάποια άσχημα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «Ροχιμπλάνκος» δοκιμάστηκαν στη δύσκολη έδρα της Βιγιαρεάλ και απέδρασαν με το 0-2. Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα του Σιμεόνε, με τον Ζοάο Φέλιξ να επιστρέφει στα γκολ. Έχει προβάδισμα για τον τίτλο η Ατλέτικο και με νίκη σήμερα κάνει μεγάλο βήμα! Θέλει να χτίσει ξανά σερί νικών και να κλειδώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το πρωτάθλημα.

Στην αντίπερα όχθη, η Ρεάλ Μαδρίτης στραβοπάτησε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν φιλοξένησε τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Μαδριλένοι βρέθηκαν από το πουθενά πίσω στο σκορ. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν με τον Βινίσιους στο τέλος. Συνολικά ανώτερη η ομάδα του Ζιντάν, δεν εκμεταλλεύτηκε όμως τις ευκαιρίες της. Έχει πολλές απουσίες η Ρεάλ και το έργο της στο «Wanda Metropolitano» είναι πολύ δύσκολο. Είχε κερδίσει την Ατλέτικο στον πρώτο γύρο με εξαιρετική εμφάνιση.

Στην betshop.gr, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι οριακό φαβορί για το τρίποντο. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι σε απόδοση 2.67, η ισοπαλία στο 3.28 και το διπλό στο 2.78.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop