bet365

Η Βαλένθια κοντράρεται στο «Μεστάγια» με τη Βιγιαρεάλ, για τη Λα Λίγκα. Η αναμέτρηση προσφέρεται με πολλά ειδικά στοιχήματα από την Bet365.

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι φέτος η Βαλένθια, και πάλι φιγουράρει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Εκεί που βρίσκει ρυθμό, αμέσως… πέφτει και είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Συγκεκριμένα, εντοπίζεται μόλις πέντε πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και πρέπει να παλέψει σκληρά για αν σωθεί. Η ομάδα του Γκράθια προέρχεται από το βαρύ 3-0 από τη Χετάφε. Οφείλει να παρουσιαστεί πολύ βελτιωμένη για να πάρει αποτέλεσμα απόψε.

Η Βιγιαρεάλ με τη σειρά της, είναι σε καλύτερη μοίρα φέτος, αλλά θα μπορούσε και αυτή να έχει πιο υψηλούς στόχους. Τώρα, έχει βάλει στο μάτι την εξάδα και εκεί στοχεύει να μπει. Έρχεται από ήττα με 0-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρά τη διαφορά ποιότητας, η ομάδα του Έμερι έπρεπε να αντισταθεί περισσότερο στους «Ροχιμπλάνκος». Έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά η Βιγιαρεάλ και σήμερα θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη, με βάση τις αποδόσεις της bet365.gr. Ο άσος βρίσκεται στο 3.75, το “Χ” στο 3.30 και το διπλό στο 2.05.

Στη Bet365 θα βρείτε αγορές για το Νικητή Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις