bet365

Η Μπράιτον φιλοξενεί τη Λέστερ για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Το ματς παίζει με πλήθος από αγορές στην Bet365.

Μακριά από τη νίκη έχει παραμείνει η Μπράιτον στα πέντε τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Στο κύπελλο Αγγλίας έχασε στο “Κινγκ Πάουερ” από τη σημερινή της αντίπαλο με 1-0. Έρχεται και από δύο διαδοχικές ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ, από την Κρίσταλ πάλας (2-1 εντός) και έπειτα από τη Γουέστ Μπρομ (1-0 εκτός). Σε αμφότερα τα ματς, μάλιστα, ήταν αυτή που δημιούργησε τις πιο επικίνδυνες ευκαιρίες. Βρίσκεται στη 16η θέση της κατάταξης, μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Δύο διαδοχικές απώλειες είχε στο αγγλικό πρωτάθλημα εσχάτως η Λέστερ. Ηττήθηκε με το “βαρύ” 3-1 από την Άρσεναλ εντός έδρας, όντας αρκετά πιο νωχελική αγωνιστικά. Έπειτα, “κόλλησε” στο “Χ” και το 1-1 μακριά από το γήπεδό της με την Μπέρνλι, δεχόμενη, μάλιστα, πρώτη γκολ. Τα αποτελέσματα αυτά δεν της έχουν κοστίσει, ωστόσο, ιδιαίτερα βαθμολογικά. Είναι στην τρίτη θέση του πίνακα, έναν βαθμό πιο πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 15 από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οριακό είναι το προβάδισμα νίκης και ανήκει στην Μπράιτον, όπως βλέπουμε στην Bet365. Ο άσος βρίσκεται σε απόδοση 2.60, το “Χ” στο 3.20 και το διπλό στο 2.80.

Στη Bet365 θα βρείτε αγορές για το Νικητή Αγώνα, το Over/Under, το Goal/No Goal, τις Αγορές Ημιχρόνου, τους Σκόρερ, τις Κάρτες, και πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις