intewetten logo

Μεγάλος προημιτελικός κυπέλλου Γερμανίας σήμερα, ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Ντόρτμουντ. Το ματς υπάρχει στην Interwetten με πολλές επιλογές.

Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Γκλάντμπαχ, απέναντι στη Λειψία. Τα «πουλάρια» μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν νωρίς με 0-2. Πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ, αλλά στη συνέχεια έπεσαν κατακόρυφα. Η Λειψία βρήκε σχετικά γρήγορα το 2-2, ενώ στις καθυστερήσεις πέτυχε και το γκολ της νίκης. Μηδέν εις το πηλίκον για την Γκλάντμπαχ και το κλίμα δεν είναι καλό στην ομάδα. Μία μεγάλη πρόκριση σήμερα σίγουρα θα βοηθούσε.

Η Ντόρτμουντ με τη σειρά της, είναι σε φόρμα τελευταία. Το δείχνει και στο πρωτάθλημα, και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όλα ξεκίνησαν από το μεγάλο «διπλό» στη Σεβίλλη με 2-3. Μετά ήρθε η νίκη στο ντέρμπι με τη Σάλκε, με το εμφατικό 0-4. Χωρίς να πατήσουν γκάζι, οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν με 3-0 και τη Μπίλεφελντ. Βελτιώνεται η ομάδα του Τέρζιτς, που θα ψάξει το εισιτήριο για τον ημιτελικό σήμερα.

Περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη έχει η Ντόρτμουντ, όπως φαίνεται και στην Interwetten. Ο άσος παίζει στο 3.65, το “Χ” στο 3.95 και το διπλό στο 1.90.

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις