avramidis prognostika 28/02

Με την πρώτη τόσο σοβαρή, ιδίως σε επίπεδο ανασταλτικής λειτουργίας, αλλά και αποτελεσματική, μετά από πολύ καιρό, εμφάνιση, η Μπαρσελόνα πέρασε χθες νικηφόρα από τη Σεβίλλη επικρατώντας με 2-0 της ομάδας του Λοπετέγι και δικαίωσε τη στήριξή μας! Η επιλογή του Κούμαν να εμφανίσει την ομάδα του με τρία στόπερ λειτούργησε και μετά από πολύ καιρό οι “μπλαουγράνα” απειλήθηκαν από…ελάχιστα έως καθόλου σε ένα παιχνίδι, θεωρητικά τουλάχιστον, υψηλών απαιτήσεων! Λίγο αργότερα, στην επιλογή μας από την Πρέμιερ Λιγκ, η…εκκίνηση ήταν έως και ιδανική, 1-0 η Βίλα στην έδρα της Λιντς μόλις στο 5ο λεπτό, σε over 3.00 ασιατικό είχαμε καταλήξει στα προγνωστικά μας! Κάθε άλλο παρά ανάλογη η συνέχεια, η ομάδα του Μπιέλσα εγκλωβίστηκε, αυτή του Σμιθ…υπερασπίστηκε το προβάδισμα, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και την ολοκλήρωση της αναμέτρησης!

Τότεναμ – Μπέρνλι Προγνωστικά

Από το Νησί κάνουμε και σήμερα την αρχή, η Τότεναμ υποδέχεται την Μπέρνλι, στις 16:00 η σέντρα στο Λονδίνο! Από πολύ εύκολο 4-0 επί της Βόλφσμπεργκερ προέρχονται οι γηπεδούχοι, 4-1 είχαν επικρατήσει και στο πρώτο παιχνίδι, περίπατος η πρόκριση στους “16” του Γιουρόπα, σε πλήρη αντίθεση με ότι τους…συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα. 5 ήττες σε 6 παιχνίδια και 9η θέση, στο -9 από την τετράδα! Αν κρίνει πάντως κανείς από το πιο πρόσφατο, 2-1 από τη Γουέστ Χαμ στο “Λόντον Στέντιουμ”, σαν να αχνοφαίνεται φως στο βάθος του τούνελ, στο δεύτερο ημίχρονο με τα “σφυριά” η ομάδα του Μουρίνιο έβγαλε αντίδραση, κυριάρχησε απόλυτα και μάλλον αδικείται από το τελικό σκορ! Η κόντρα του Πορτογάλου με τον Μπέιλ ναι μεν συνεχίζεται, αλλά σα να υποβόσκει πλέον, ο Ουαλός δείχνει μετά από καιρό ικανός, ίσως και διατεθειμένος να προσφέρει, σκόραρε και στα δύο ευρωπαϊκά, αναμένεται στην ενδεκάδα σήμερα! Στα θετικά για τους γηπεδούχους και το ότι άπαντες, πλην Λο Σέλσο, είναι μετά από καιρό διαθέσιμοι, με Κέιν στην επίθεση και Σον, πιθανότατα Μόουρα και Μπέιλ πίσω του η γραμμή…πυρός, σε θεωρητικό επίπεδο, φτάνει και περισσεύει! Πόσω μάλλον κόντρα σε αυτή την Μπέρνλι των πολλών απουσιών, σίγουρα Μπαρνς και Γκούντμουντσον μένουν εκτός, λίγες οι πιθανότητες για να τα καταφέρουν Μπρέιντι και Πίτερς! Κάτω του μετρίου η ομάδα του Ντάις στο αμέσως προηγούμενο κόντρα στη Γουεστ Μπρομ, με την αποβολή του Ατζάγι πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα από το 30o λεπτό…και δεν ήξερε τι να το κάνει, κινδύνευσε σοβαρά και από τύχη γλίτωσε την ήττα! Κόντρα στα αποτελέσματα της…τρέχουσας περιόδου, η εικόνα των ομάδων με πείθει για επικράτηση των γηπεδούχων, πιθανότατα και με διαφορά μεγαλύτερη από την ελάχιστη, επιλέγω Τότεναμ -1.25 ασιατικό, στο 2.23. Το παιχνίδι το βρίσκετε και στην bet365.

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης Προγνωστικά

Από την Πρέμιερ στην Πριμέρα και από το Λονδίνο στην “ταπεινή” Βίλα Ρεάλ, η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μαδρίτης, υπό ολοένα και μεγαλύτερη πίεση, φιλοξενείται από τη Βιγιαρεάλ, στο -2 μετά τα χθεσινά η Μπαρσελόνα, κι ας έχει δύο ματς περισσότερα! Πισωγύρισμα ολκής για την ομάδα του Σιμεόνε μεσοβδόμαδα, το 6-3-1 που επέλεξε κόντρα στην Τσέλσι πέρα από αποκρουστικό σε επίπεδο εικόνας αποδείχθηκε και αναποτελεσματικό σε επίπεδο ουσίας, ήττα 1-0 για τους τυπικά γηπεδούχους στη Βουδαπέστη “ροχιμπλάνκος”  και…πρόβλημα! Στο πρωτάθλημα δέχθηκαν γκολ, και μάλιστα δύο, για όγδοο διαδοχικό παιχνίδι, ήττα σοκ στο “Μετροπολιτάνο” από τη Λεβάντε, παρά την τριάδα στα στόπερ το ανασταλτικό ζήτημα εντός συνόρων καλά κρατεί! Τουλάχιστον επιστρέφει ο Βρσάλικο και θα απελευθερωθεί ο Γιορέντε, ο Σουάρες χρειάζεται επειγόντως στήριξη, ίσως προλάβει και ο Καράσκο που έλειψε πολύ! Από πλευράς γηπεδούχων που με Μορένο πήραν δεύτερη νίκη επί της Ζάλτσμπουργκ, τα προβλήματα εντοπίζονται δεξιά στην άμυνα, Μάριο και Πένια παραμένουν εκτός, γεμάτο κατά τα άλλα το οπλοστάσιο του Έμερι που δηλώνει, με ότι αυτό συνεπάγεται, πως προτεραιότητά του είναι το πρωτάθλημα! Ανεξάρτητα από περίσταση αλλά και, κατά κανόνα, φιλοσοφία παιχνιδιού των δύο το ταλέντο, σε ότι αφορά τη δημιουργία και την απειλή για τον αντίπαλο, είναι πλούσιο, πλουσιότατο και το κίνητρο ισχυρό! Αξίζει τον κόπο το ρίσκο, βάσει ισορροπίας του σετ, στο over 2.5, υψηλότατη η απόδοση, στο 2.55.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

16:00 | TOTENAM – MΠΕΡΝΛΙ / ΤΟΤΕΝΑΜ -1.25 AΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.23

22:00 | BIΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.  / OVER 2.5 @ 2.55