αβραμιδης προγνωστικα

Ευκαιρίες, σημαντικές, εκατέρωθεν, από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα, χαμένο πέναλτι, νωρίς, της Σοσιεδάδ, ακυρωθέν, μέσω VAR, γκολ της Γιουνάιτεντ…το over 3.00 ασιατικό έμεινε, Πέμπτη βράδυ στο “Ολντ Τράφορντ”, μακριά σε ένα παιχνίδι που αδικείται κατάφωρα από τη λευκή ισοπαλία! Ευτυχώς είχε φροντίσει, νωρίτερα, η Άρσεναλ, τυπικά γηπεδούχος στο “Γ. Καραϊσκάκης”,  να μας δικαιώσει κόντρα στην Μπενφίκα! Λίγο έλειψε να…πυροβολήσουν τα πόδια τους οι “κανονιέρηδες”, ήταν εμφανώς καλύτεροι, βρέθηκαν πίσω στο σκορ περίπου στη μία ώρα παιχνιδιού, με Τίρνεϊ και Ομπαμεγιάνγκ ανέτρεψαν την κατάσταση, 3-2 νίκη πρόκριση, δικαιώθηκαν τα προγνωστικά μας για “άσο” και over 1.5!

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Στη Σεβίλλη και το “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν” στρέφουμε, αρχικά, το βλέμμα μας στο σημερινό πρόγραμμα, η ομάδα του Λοπετέγι περιμένει την Μπαρσελόνα λίγες ημέρες πριν από τη δεύτερη μεταξύ τους μονομαχία για την ημιτελική φάση του Κόπα Ντελ Ρέι στο “Καμπ Νόου”, 2-0 στο πρώτο παιχνίδι οι “νερβιονένσες”! Αυτό ακριβώς το παιχνίδι είναι που μας βοηθά να προσεγγίσουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια και το σημερινό, ναι μεν οι Σεβιγιάνοι νίκησαν καθαρά αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν το τελικό σκορ σύμφωνο με τη μορφή της αναμέτρησης! Δύο ήταν οι βασικοί…παράγοντες διαμόρφωσης της κατάστασης, δύο ήταν τα πρόσωπα-καταλύτες στην εξέλιξη και, κυρίως, στο αποτέλεσμα του ματς! Από τη μία πλευρά ο Ιμτιτί, πηγή κινδύνων για τον ίδιο τον Τερ Στέγκεν, στο πρώτο γκολ τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα με εξωτερική  ντρίμπλα ο επίσης σέντερ μπακ Κουντέ, στο δεύτερο άργησε χαρακτηριστικά να βγει από την άμυνα και έμεινε να καλύπτει τον Ράκιτιτς από το οφσάιντ! Και από την άλλη ο Μπόνο, ό,τι κι αν δοκίμασαν οι παίκτες του Κούμαν στάθηκε αδύνατο να τον νικήσουν, τουλάχιστον τέσσερις οι “μεγάλες” επεμβάσεις του! Ιμτιτί μην περιμένετε σήμερα, επιστρέφει ούτως ή άλλως και ο Αραούχο, δύσκολα θα κρατήσει, βάσει πιθανοτήτων και μόνο, δεύτερη φορά την “Μπάρσα” στο μηδέν μόνος του ο Μαροκινός πορτέρο!

Δέχομαι ότι οι φιλοξενούμενοι δεν είναι και στα καλύτερά τους, κάθε άλλο, ξέρετε όμως τώρα πια ότι, σε σχέση με τα στάνταρντς για το απολύτως υψηλό επίπεδο, τη Σεβίλλη δεν την εκτιμώ και τόσο, κάποια στιγμή θα έρθει και μια εμφάνιση-ξέσπασμα από πλευράς Μπαρσελόνα, γιατί όχι σήμερα! Προβλήματα, πέρα από τα εδώ και καιρό γνωστά, δεν αντιμετωπίζουν οι Καταλανοί, σημαντική η απουσία του Οκάμπος για τους γηπεδούχους! Όπου κι αν τη βρίσκει κανείς την Μπαρσελόνα σε αυτού του ύψους τις αποδόσεις, τουλάχιστον στο ισπανικό πρωτάθλημα, αξίζει, κατά την άποψή μου, τον κόπο να την στηρίζει, επιλέγω “διπλό”, στο 2.31 η απόδοση! Το παιχνίδι το βρίσκετε και στην bet365.

Λιντς – Άστον Βίλα Προγνωστικά

Επόμενη στάση “Έλαντ Ρόουντ” η Λιντς υποδέχεται την Άστον Βίλα, στις 19:30 προγραμματισμένη η σέντρα! Μετά από δύο διαδοχικές ήττες στις έδρες Άρσεναλ και Γουλβς η ομάδα του Μπιέλσα χαμογέλασε με το 3-0 επί της Σαουθάμπτον, μόλις το δεύτερο παιχνίδι στα εννέα τελευταία που κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της! Γνωστή εδώ και χρόνια, σιγά μην άλλαζε στην Πρέμιερ Λιγκ, η φιλοσοφία του Αργεντινού, ορμητικό, απαιτητικό και γεμάτο ένταση παιχνίδι, με πολλά τρεξίματα και πολλά ρίσκα, απολαυστική στο…μάτι η προσέγγισή του, όχι πάντα αποτελεσματική σε επίπεδο ουσίας, δηλαδή βαθμών, εξ ου και η 10η θέση στον πίνακα, σε καμία περίπτωση δε συνάδει με το…απόσταγμα των εμφανίσεων της ομάδας σε επίπεδο ψυχαγωγίας! Ο “Λόκο” θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον υπερχρήσιμο Κλιχ, δεν έχει Φίλιπς, χωρίς τον Γκρίλις πιθανότατα, αυτό κι αν είναι πρόβλημα, ο Ντιν Σμιθ!

Οι φιλοξενούμενοι προβληματίζουν, και προβληματίζονται, εσχάτως, έρχονται στο παιχνίδι πίσω από εντός έδρας ήττα 2-1 από τη Λέστερ, δεν παύουν να είναι άκρως επικίνδυνοι στο ανοιχτό γήπεδο, τέτοιο βρίσκει συνήθως κανείς με αντίπαλο τη Λιντς, κυρίως χάρις στον ταχύτατο Γουότκινς αλλά και στον ολοένα και πιο επιδραστικό Τραορέ! Σημαντική παράμετρος στο συγκεκριμένο και η τουλάχιστον ανεπαρκής ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων στις στατικές φάσεις, η Βίλα έχει αποδείξει ότι μπορεί και με αυτόν τον τρόπο να απειλήσει, Ελ Γκάζι, Μπάρκλι και Μακ Γκιν, απόντος του Γκρίλις, πολύ επικίνδυνα χτυπήματα! Στην παρούσα φάση ο “φαβοριτισμός” της Λιντς φαντάζει λογικός, δε ρισκάρω με σημείο, επιλέγω over 3.00 ασιατικό, στο 1.98 η απόδοση!  

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

17:15 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ / 2 @ 2.31

19:30 ΛΙΝΤΣ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ / OVER 3.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 1.98